上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.2k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-23 11:57 AM 發表 查看引用來源

乜都唔知~~:smile_15:
扮晒野呀家陣

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-23 12:41 PM 發表 查看引用來源

扮晒野呀家陣
:smile_43::smile_43:
其實真係唔知wor~~

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-23 12:41 PM 發表 查看引用來源

扮晒野呀家陣
其實真係唔知wor~~

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-23 12:45 PM 發表 查看引用來源

其實真係唔知wor~~
點解我成日reply 一個就會出2個post???
有冇人可以教下我呀??:smile_27:

慢慢黎啦,要大家有mood 先會enjoy 架嘛

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 12:48 PM 發表 查看引用來源
慢慢黎啦,要大家有mood 先會enjoy 架嘛
其實我都試過不經意咁問佢.."你呢排唔餓咩?"
點知佢答我"做咩呀?餓親你咩? 呢排公司好多野做, 連頭都冇時間起"

我答佢"係呀, 你唔餵我我就黎紅杏出牆架喇" 佢話"咁仲好, 有人幫我餵下你, 唔使你下下都chur乾我"
睇完果下我係街度笑左出黎就答佢"你當初又話鍾意我夠chur o既??依家chur乾左你就投降, 我要重新評估你喎!"
人夫話"點知你大食成咁.....:smile_13:" 第二晚佢臨收工msg我話book左間房叫我去chur乾佢.....
哈哈....咁應該冇事掛~~

咁咪好囉,餓左一排可以食餐飽。
會好滿足好飽架。

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 01:04 PM 發表 查看引用來源
咁咪好囉,餓左一排可以食餐飽。
會好滿足好飽架。
係呀, 有時你地講得岩...唔係重量....個質真係好緊要...多但唔enjoy..真係冇feel......

當然質素好緊要啦,食得飽又好味。

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-23 12:54 PM 發表 查看引用來源

其實我都試過不經意咁問佢.."你呢排唔餓咩?"
點知佢答我"做咩呀?餓親你咩? 呢排公司好多野做, 連頭都冇時間起"

我答佢"係呀, 你唔餵我我就黎紅杏出牆架喇" 佢話"咁仲好, 有人幫我餵下你, 唔使你下下都chur乾 ...
我都想試下被cher:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆