上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.3k

Good!快更新

Sorry 呀, MK妻拖左咁多日都未Udate.....:smile_40:

因為每次想反起果次同Uncle第二輪搞野D細節....就頂唔住, 下面又開始痕痕....打唔出!!!

不過呢…我會盡快出Update! 希望大家會體諒我啦!!!

應承大家! 會打多D果次既細節出來!!!!

就係咁…大家乖乖地等多陣啦

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-11-26 01:07 PM 發表 查看引用來源
Sorry 呀, MK妻拖左咁多日都未Udate.....:smile_40:

因為每次想反起果次同Uncle第二輪搞野D細節....就頂唔住, 下面又開始痕痕....打唔出!!!

不過呢…我會盡快出Update! 希望大家會體諒我啦!!!

應承大家!  ...
可唔可以加張你既濕鮑相:smile_47:

快D啦!心急死人啦!

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-10-27 12:48 PM 發表 查看引用來源
Hey all @ hkd,

我是已婚人妻, 我就來30歲, 同老公定居澳洲, 留學時識, 畢業後都仲意澳洲, 所以在這定居, 我是OL, 老公做IT, 經常要interstate travel~我用"Mrs_MK" 做Account名, 是因為D friend話: 雖然我在澳洲 ...

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-10-27 12:48 PM 發表 查看引用來源
打到這裡, 想反起果日D細節....頂唔住, 下面D分泌又開始湧出!!!! 嗯..呀....
Sorry, 打住咁多先!!!! 我又要 D...I...Y 一下!!!

...
睇到這裡 我都忍唔住要surport 下。。  覆住咁多先 我又要睇埋落去!!

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-11-12 07:52 AM 發表 查看引用來源

當然吾著啦

hey guys,
應承吾著,就吾著啦! 但是用紙遮下都得瓜? heee...........http://n2.hk/d/images/smilies/default/shy.gif
如果覺得人地既身材;都唔 ... [/quote]

真係頂唔住!! 年輕人比較易把持不住 =P

多謝大家繼續留言及支持

快D 出report!

如果唔係推爆妳.....個post!

啪啪啪啪....!!
:smile_o01:

路過都SAY個HI先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆