上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

引用:
原帖由 teruterubozu 於 2011-6-22 10:55 PM 發表 查看引用來源

可能個樣成塊西咁呢!

你講得啱! 可能我真係好似你形容咁"西"樣, 但...又如何? 我同你一樣, 返工放工, 食飯瞓覺, 沖涼做愛......whatever. 咁如果你平時同我一樣的生活的話, 你是否又是一個"西"人呢?  人貴乎自知.  希望你懂得尊重他人.

引用:
原帖由 alex_99 於 2011-6-22 11:10 PM 發表 查看引用來源

講嘢尊重吓人,唔係有失你尊貴會員嘅身份。
I'm okay anyway.  No matter what and thks for visited my room.  

引用:
原帖由 VICKKY 於 2011-6-22 07:26 PM 發表 查看引用來源

enjoy tonight
Thx! You r so.....sweet!

我絕對明白你對年齡差別的憂慮,但其實除咗年齡問題,性格,生活模式,人生看法,工作,階級......etc,全是一大堆問題,嘅然以上嘅都唔係問題時,大家各方都match,又愛對方,如果我是B君,我會不恥世人眼光,我會寧做楊過,小龍女.....
其實就算年齡相近,就會無其他問題嗎????我和我的女友年齡也不是差別大,好多事和睇法都match,但一樣存在好多問題未解決...Good Luck

sexyboss 等你寫泰國篇, 支持你!

引用:
原帖由 sportcar601 於 2011-6-22 07:29 PM 發表 查看引用來源

Enjoy your life
Thx ! You too!!

不好意思

睇完你張相,你真的好得 ! 難怪佢會咁迷你 !
我齋睇你對腳都夠打野有突啦 !
請原諒我的直接 !

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2011-6-22 08:03 PM 發表 查看引用來源

Enjoy yourself to-nite! 遇到就是緣份.
Who care to-morrow? Ha Ha

You say it right, who care about tomorrow, and God only knows.  Thx!

引用:
原帖由 康仔226 於 2011-6-22 08:09 PM 發表 查看引用來源
好好睇呀,一定要追落去呀!
Thx! 康仔.

引用:
原帖由 terry609 於 2011-6-22 08:16 PM 發表 查看引用來源

現代人的心態我想或多或少都可能已經變左,聽樓主咁講,得罪B君屋企講句~~只係他們父母唔多開通姐。

只要妳係真心鍾意B君,而B君又不是玩玩下。其實,第三者或更多人的說話都可以唔需要理會啦!

況且,妳係 ...
Thx your kindly words, I got it.  At least we both really take it in serious.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆