上一頁下一頁
發新話題

搞搞陣之旅 Part 2 #356 Part 3 #485 [5/26 Updated]

收藏  |  訂閱
1.2k  108.4k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-23 12:55 AM 發表 查看引用來源

唔係打完仗果種..
咁仲有咩situation?換季?

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-23 12:57 AM 發表 查看引用來源
咁仲有咩situation?換季?
算係換季既..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-23 01:08 AM 發表 查看引用來源

算係換季既..
所以咪叫你換哂啲唔夠索gei衫走囉 xD

咔咔,難得放肆
就食麥樂雞啦
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-23 12:57 AM 發表 查看引用來源

偷食M記好喇.... :smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2011-5-23 01:13 AM 發表 查看引用來源
咔咔,難得放肆
就食麥樂雞啦

KFC都ok既..

訓完一晚第二朝起身, 老公錫左我額頭一啖.
跟住講老婆早晨.. 當我想攬住佢果時.
先記得我隻手仲係佢baby度.. 哈哈....
我拎番隻手出黎, 唔多唔小都濕濕地...
始終都渣左成晚嘛.... 點都有小小既....
跟住我騎係佢上面,, 拉高佢塊衫, 咬佢粒lin lin..
佢都唔輸蝕, 拉低我條睡裙, 雙手渣我對波度...
越渣越起勁, 越渣越high... 我就索性扒落佢度..
對波壓落佢個口度.. 搞到好似我餵BB飲奶咁..
跟住衰佬話... 老婆D對波特別好舔... 特別正...
我下半身就係咁磨佢條J,, 慢慢由前後咁磨.. 到360度磨..
磨到咁上下, 衰佬反客為主.. 騎番上我度... 跟住話仲唔輪到我姦你..
睇你仲點走.... 係度奸笑...... 我話你姦到咪姦囉....
我就不斷用手咁住條裙. 唔俾佢除..... (其實心入面就係想佢快D除哂..):smile_30:
不過始終都係唔夠佢大力.. 再加埋佢出古惑.... 係咁舔我粒lin lin..
最後俾佢除哂條裙... 剩番條g-string..
佢自己又除哂自己D衫... 擘開我大脾.....
伸條利出黎,, 隔住g-string係咁舔我妹妹....
舔到我成身軟哂.... 完全扯哂白旗,,
衰佬話終於唔郁喇,,,, 一陣就好好咁姦你啦...
舔到妹妹濕哂,, 佢碌J就硬過碌柱..
佢拉開小小g-string, 戴好套... 係門口掃掃下,,,
入左小小... 又拎番出黎..... 跟住大大力咁一野插入黎...
即刻大哎.... 因為真係超級爽.... 佢大J頭突然插入黎果一刻真係好正...
佢就越插越大力.... 真係好有強姦feel.... 又大力渣波....
衰佬: 你個淫婦... 想姦你好耐喇..... 終於等到呢個機會...
我: oh......... 大力D插死我...... 唔好停.....
衰佬: 放心.... 我唔會錫住你,,,, 我會姦到你行唔到....
我: 死佬.,........ 你碌野好勁... 屌到我好high... 屌爆我....
插左一陣,,,,, 佢反轉我.... 從後插入我黎....
一路打我pat pat,, 佢個袋就係咁撞埋我度....
插到拍拍聲,,,, 我就大聲哎... "f....uck me hard..... don't stop honey... "
插左10幾下,, 佢就拎條J出黎.... 插入我個口度插幾下...
跟住又暖又多既蛋白物質射哂係口入面.... "good'一聲吞哂落肚...
再幫佢舔乾淨,,, 清潔一輪去沖過涼.... 跟住就出去玩我地既行程喇....

有小小長... 唔好意思喎.... 鍾意睇既就推薦下啦.... :smile_13:

有新update第一個支持啦:smile_o12:

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-23 01:25 AM 發表 查看引用來源
有新update第一個支持啦:smile_o12:
多謝喎... 有無click推薦先

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-23 01:28 AM 發表 查看引用來源

多謝喎... 有無click推薦先
禁咗啦
隔離街坊點都要支持下gei xD

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-23 01:34 AM 發表 查看引用來源
禁咗啦
隔離街坊點都要支持下gei xD
thanks,, :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆