上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 04:40 PM 發表 查看引用來源

《深喉》?! :smile_o04:

故事大綱:
《深入深喉》(INSIDE Deep Throat) 乃一齣解構1972年備受爭議的著名色情電影《深喉》(Deep Throat)的紀錄片,當中剪輯了大量熱辣露骨的性愛場面。....

我驚睇到要急 ...
哇下!?要急call肌肉男咁犀飛利?拍得住我喎,下?:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

唔係點會大家都鍾意肌肉男先~ :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 05:38 PM 發表 查看引用來源
唔係點會大家都鍾意肌肉男先~ :smile_o05: :smile_o05:
咁你鍾唔鍾意羅仲謙先?下?:smile_o05:

都ok架~:smile_o01:  肌肉男麻:smile_o11:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 10:19 PM 發表 查看引用來源
都ok架~:smile_o01:  肌肉男麻:smile_o11:
哈,識伙喎,呢,我honey就係呢類形喇,不過佢再高少少,同埋再大隻少少袈...........:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 11:13 PM 發表 查看引用來源

哈,識伙喎,呢,我honey就係呢類形喇,不過佢再高少少,同埋再大隻少少袈...........:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
仲要再大隻少少:smile_o04:  ....好吸引呀!!! 真係雙臂有力呀~
唔怪得sexy 姐你要洗盡運身解數啦~:smile_o01:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 11:26 PM 發表 查看引用來源

仲要再大隻少少:smile_o04:  ....好吸引呀!!! 真係雙臂有力呀~
唔怪得sexy 姐你要洗盡運身解數啦~:smile_o01:
緊係 .........咩九陰真經,玉女心經,青蛇,白蛇,上海街簫小蓮同崔鶯鶯,,九天眩女等等.........全部上晒身洗晒出黎袈,唔係點留得住個男人心啊,你知啦,依家周街都係姣婆怨婦..........:smile_o04:仲有喎,唔可以成日都比個男人插袈,插得多一來會鬆,二來會變得唔矜貴,吊下吊下個男人引先襟玩袈.......!!!:smile_o05::smile_o12::smile_o12:

唔打住啦,honey又叫我入房啦,佢戴佐個周杰倫青峰峽個面具,上身就無著,下面就.......:smile_o05:著佐條超幼邊黑色leather既t-back,哇,今次唔知佢想點玩呢?死啦,今晚好夜都唔洗訓都有之:smile_o05::smile_o05::smile_o12:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 11:47 PM 發表 查看引用來源
唔打住啦,honey又叫我入房啦,佢戴佐個周杰倫青峰峽個面具,上身就無著,下面就.......:smile_o05:著佐條超幼邊黑色leather既t-back,哇,今次唔知佢想點玩呢?死啦,今晚好夜都唔洗訓都有之:smile_o05::smile_o05: ...
點樣先吊到個男人得黎,自己又夠飽呢??
睇黎琴晚又係一場聲風血雨既大戰黎喇!

記得出一個sexy 姐大戰肌肉青風俠既report呀。。。

哎呀!!!我個到就黎爆喇!!!!!:smile_o04:蝦.........邊到呢? :smile_o10:係個私人信箱阿,d死男人係咁send message比我又話想同我做朋友,又話同我玩MSN,又話要奶我鮑魚..........衰到死`!!!!!:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆