上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  72.1k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:16 PM 發表 查看引用來源

所以未話阿matt 好幸福囉......:')
唔好喊啦~~~ :smile_13:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:15 PM 發表 查看引用來源

唉......唔好提啦......
唉…唉…不過可能我仲衰過你吖…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:20 PM 發表 查看引用來源

唉…唉…不過可能我仲衰過你吖…
why....? 大鳥兄, 願聞其詳.....

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:19 PM 發表 查看引用來源

唔好喊啦~~~ :smile_13:
多謝妳.....不過都無計啦, 鬼叫我真係鐘意佢咩, 所以我都接受佢嘅一切.....

包括唔吹同唔lam 囉.....唉......:')

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:18 PM 發表 查看引用來源

咁你咪後日先睇囉~~~ :smile_40:
唉!相梗係睇新鮮好啦,  都唔讓下人地…:smile_o04: :smile_o04:

咁有原則,無計啦…:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:21 PM 發表 查看引用來源

why....? 大鳥兄, 願聞其詳.....
條鳥幾大都無用之地喇!我 GF 呢2年對 SEX 都無興趣,佢話唔做都得,做就~求求其其,"呼顯"了事。你話係未仲衰過你吖:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:22 PM 發表 查看引用來源

多謝妳.....不過都無計啦, 鬼叫我真係鐘意佢咩, 所以我都接受佢嘅一切.....

包括唔吹同唔lam 囉.....唉......:')
哥哥...你有無試過偷食呀 ? :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:28 PM 發表 查看引用來源

條鳥幾大都無用之地喇!我 GF 呢2年對 SEX 都無興趣,佢話唔做都得,做就~求求其其,"呼顯"了事。你話係未仲衰過你吖:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:
你地通常屋企做...? 換個地方會唔會好d ....? 同佢玩下唔同feel 嘅嘢.....? 例如, 強姦, 等..... 有冇買玩具玩....?

其實全部都可以提升佢對sex 嘅興趣.....

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:25 PM 發表 查看引用來源

唉!相梗係睇新鮮好啦,  都唔讓下人地…:smile_o04: :smile_o04:

咁有原則,無計啦…:smile_o02: :smile_o02:
相邊有分新唔新鮮架....不過其實星期六, 日我都可能上唔到黎....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:34 PM 發表 查看引用來源

哥哥...你有無試過偷食呀 ? :smile_13: :smile_13:
衣衣…唔通 CHRISSIE 妹你………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆