上一頁下一頁
發新話題

真係好火,但真係笑左囉

收藏  |  訂閱
363  28.2k

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 01:52 發表 查看引用來源
大家好嗎!我真係好內無上呢到好內喇!估唔到今晚係聖誕節自己會上來發post:smile_39:
其實呢件事我係好唔開心架,但都想各位睇係有d咁攪笑嘅事。
今日需然係聖誕節但我都要ot,已經唔係咁開心,諗住快d做完d手尾 ...
咁妳自己問心喇,答案已在妳心中。

妳都係想搵人支持妳
呢度大把人支持妳架!!!

係到先多謝大家關心,琴晚本來真係想實行果件事,那位網友真係好人夜媽媽由好遠來搵我,
而佢又唔盛人之危要我幫佢含,最後得那位網友說了幾句,心平靜下來人清醒了,需然只有他
說話而我由頭到尾都無出一句聲,他真的很好人很有心,佢網名我唔會開喇如果佢見到我呢
個回覆,我想同佢誠心講一句多謝!:smile_38:
而bf我已經決定左同佢分手,係到再多謝大家關心,thx!:smile_13:

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-27 03:18 AM 發表 查看引用來源
係到先多謝大家關心,琴晚本來真係想實行果件事,那位網友真係好人夜媽媽由好遠來搵我,
而佢又唔盛人之危要我幫佢含,最後得那位網友說了幾句,心平靜下來人清醒了,需然只有他
說話而我由頭到尾都無出一句聲,他真的很好 ...
決定了就好....再向前出發吧

congrats to ur decision making

好決定,唔通真係為咗個仆街同人亂搞咩?

及時行樂,唔好做d令自己有遺憾同埋後悔唧事lor

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-27 03:18 AM 發表 查看引用來源
說話而我由頭到尾都無出一句聲,他真的很好 ...
你決定了便好了,但係點解你會咁夜才上來既?

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 01:52 AM 發表 查看引用來源
大家好嗎!我真係好內無上呢到好內喇!估唔到今晚係聖誕節自己會上來發post:smile_39:
其實呢件事我係好唔開心架,但都想各位睇係有d咁攪笑嘅事。
今日需然係聖誕節但我都要ot,已經唔係咁開心,諗住快d做完d手尾 ...
好搞笑 :smile_o11:

我自己都笑咗~~~~

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2010-12-26 09:53 PM 發表 查看引用來源

女友?唔使呀
我都係上來冇幾耐
我pm左妳,請見

pm me give u msn
i will add u
呢到樓主已經解決了,真係好事來
咁我都唔繼續留0係到推po啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆