上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.0k

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:38 AM 發表 查看引用來源

你果衰仔包 :smile_22:

你帶cap帽 口罩 咪得law :smile_44:

e+ 你肯帶 禾刀矛時奸 :smile_42:
其實我吾現身係想搵個私人空間比自己,因為係網上講心事,大家都未見過對方,有時可以亳無保留地暢所欲言,大家又沒有利益衝突,真是一個很好的私人空間,網絡朋友可以做一世,但朋友又未必可以,你明白嗎:smile_o06:

P.S.其實依家有啲朋友已經問我係咪龍虎亂舞,我打死都吾認,哈哈...

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 08:08 AM 發表 查看引用來源

濃哥 可能 係 社會賢達 呢 :smile_40:

5想比禾地D窮西 G道 企尊貴既身份 :smile_34:
做咩咁講喎,我冇階級觀念架:smile_o15:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-9 10:07 AM 發表

1.5k咩都無??? :smile_o04:

我系女下次都叫你再搵我啦....... :smile_o01:
今晚有沒時間出黎食飯???

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 08:08 AM 發表 查看引用來源

濃哥 可能 係 社會賢達 呢 :smile_40:

5想比禾地D窮西 G道 企尊貴既身份 :smile_34:
我都係萬零蚊個月,住居屋架咋:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 10:12 AM 發表 查看引用來源

其實我吾現身係想搵個私人空間比自己,因為係網上講心事,大家都未見過對方,有時可以亳無保留地暢所欲言,大家又沒有利益衝突,真是一個很好的私人空間,網絡朋友可以做一世,但朋友又未必可以,你明白嗎:smi ...
係 我問架 :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 10:16 AM 發表 查看引用來源

我都係萬零蚊個月,住居屋架咋:smile_44:
居屋都好啦, 香港地有自己地方已經好過好多人

禾處開會喇, 一陣再傾過啦 :smile_o07:

大家好....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 10:04 AM 發表 查看引用來源

我昨晚一個人........都用了1500......
嘩,等於我去兩次桑拿:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 10:12 AM 發表 查看引用來源

其實我吾現身係想搵個私人空間比自己,因為係網上講心事,大家都未見過對方,有時可以亳無保留地暢所欲言,大家又沒有利益衝突,真是一個很好的私人空間,網絡朋友可以做一世,但朋友又未必可以,你明白嗎:smi ...
你朋友又成日上沉區,一定估到糸你,除非你真正職業不是會計,其實坐你對面果個靚毛糸,貓太

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆