上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 raymond0912 於 2010-7-24 02:33 AM 發表 查看引用來源
劉Sir寫得好好;期期追硬;相片要求增加更多@@

好呀!

引用:
原帖由 馬眼光 於 2010-7-24 08:22 AM 發表 查看引用來源

很諷刺!果然寫出不少「東野圭吾」的感覺。
想用現實的手法去寫這個故事。
改變了一向的風格。

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-24 09:54 AM 發表 查看引用來源
劉兄,加插加滕鷹同珠古力向井兩位男優上去啦:smile_o06: ...
這個‥‥‥

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2010-7-24 12:56 PM 發表 查看引用來源
早兩日先記得劉兄七月有新作~!!!

終於追返晒!!!
很多舊讀者都陸續記得我出新故事,上返嚟睇‥‥‥

引用:
原帖由 97182130 於 2010-7-24 04:52 PM 發表 查看引用來源
咁快有10m人
so good
‥‥‥

引用:
原帖由 傅家燦 於 2010-7-24 09:28 PM 發表 查看引用來源
發哥加油
一定!

引用:
原帖由 wingfunhang 於 2010-7-25 12:42 AM 發表 查看引用來源
你好,劉兄!
之前睇你的明朝古惑仔時發了一張貼給你,是說說我的觀感,
我跟你說不要太暮意去寫做愛的過程,有時可以輕輕帶過,好讓我們這些觀眾有多點空間去
幻想,我覺得你這個新故事有了這種原素,所以我本人自己覺得 ...

多謝閣下再次給意見。
     是的,的確花很多時間和心機去寫,每晚5小時,寫2500字!
     我是停了內地小說網站的寫作,暫時放棄成為該綱站『簽約作家』的計劃,把所有時間投向『香討網』寫作的,轉眼快兩年了!
    『吸血三姊妹』的故事一個接一個,寫到現在的第四輯,其實,每寫完一輯,都有『不再寫』的念頭,想轉回內地小說網站的寫作,此刻也有這個念頭,所以或許這是『吸血三姊妹』最後一輯,又或者不是,因為,又有新一輯『故事大綱』在我的腦裏轉動‥‥‥
     順其自然吧!想寫就寫,不想寫就不寫。
     多謝閣下的一直支持!

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-25 03:20 AM 發表 查看引用來源

真係好對唔住丫
細路近排真係多野做到係係
連金發兄發既野都冇時間睇:smile_o03:

細路對眼就緊係勁嫁喇,用黎『睇風景』既,唔好d,點得丫:smile_o01:
睇完第五篇,感人到你丫:smile_o03:
你自己都見到多左幾多 ...
     都知你是大忙人!
     是的,一連五集奈兒的故事,到分手那一集很傷感,很多讀者說出意見。奈兒的故事,會在這一輯的結局篇繼續。
     我都知各位讀者精明,一看就知!
     宋詠玲好討厭劉金發!兩人沒有火花,搞唔出啲乜嘢!
     片中的事,外國有一部電影,也有同樣的情節,電影講一個男人迷戀『充氣娃娃』,還打算同充氣娃娃結婚,後來得到身邊的親戚朋友的幫忙,漸漸改變過來。
     所以,看完這個片,唔需要喊,也唔好笑果個男仔,佢需要人幫!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-25 10:09 AM 發表

都知你是大忙人!
     是的,一連五集奈兒的故事,到分手那一集很傷感,很多讀者說出意見。奈兒的故事,會在這一輯的結局篇繼續。
     我都知各位讀者精明,一看就知!
     宋詠玲好討厭劉金發 ...
其實,我忙就真係唔係叫太忙比起好多人,其實應該叫做好得行
因為我返學一日返3個鐘左右,就得喇,仲只係返星期一到四:smile_o10:
不過問題係我係
忙去玩,同完e幾個出街,之後又到另外幾個:smile_o05:
搞到連訓都唔係好夠訓

金發兄e部野好似有70幾篇wo,仲唔計佢會唔會可能中間突然加野
因為金發兄之前講過話好多時都會中間加野,多左好多出黎
係結局篇先再有,咁仲有30多個星期,姐話起碼仲有半年,等得好苦:smile_o03:
你都知喇,有d男人好易變心嫁,唔似過兒咁q勁............(由其係細路:smile_o05

小玲姐果度就唔可以咁講喇
雖然佢係.........:smile_o05:但都係需要嫁嗎,打返一兩場友誼波,冇咩嫁:smile_o01:
戲果度都冇咩大不了姐,都唔係真既
不過,細唔係早一年左右,聽過真係有條架仔毒男仲恐怖
佢同條係NDS裡面一隻game(好似係d咩叫做模擬女友之類)既一條模擬囡囡結婚
e條友仔先勁:smile_o14:
片裡面果條友仔,一睇就知要人幫
但係就真係好難幫,佢玩得e d既,硬頸程度一定仲勁過佢下面
幫果d人,真係要好撚花時間同心機
如果一個唔小心,可能真係俾佢唔要吹氣公仔丫,但係變左第二d野,仲煩丫:smile_o14:

:smile_o12: ...期待...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆