上一頁下一頁
發新話題

內地按摩交流(估唔到第一次出post後試到咁多好野)

收藏  |  訂閱
370  88.3k

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-3-3 03:10 PM 發表 查看引用來源
咁~~我好好回憶番由第一次開始啦,比我多少少時間編寫下
你繼續編寫喇。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-3 06:42 發表
係咩?我無入佢喇。你講過我知,佢講乜呀?:smile_41:
咁香港有好多李太嘅,其實d人都冇叫李太好耐啦,我分咗居年幾。
我上次有講話係165cm打錯咗155之嘛,咁記得嘅?!
戴個Bra係36架,不過個sp話要除巴巴幫我用呎度就得34吋,
話晒都三十中啦,個個除巴都會dum落來,有次去泳池換衫見到個師奶
可能年紀同我差唔多四十都未,兩隻奶跌到落肚皮咁滯,
同埋可能餵人奶,個lin頭又好鬼長嚇鬼死人!

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 10:21 PM 發表 查看引用來源

咁香港有好多李太嘅,其實d人都冇叫李太好耐啦,我分咗居年幾。
我上次有講話係165cm打錯咗155之嘛,咁記得嘅?!
戴個Bra係36架,不過個sp話要除巴巴幫我用 ...
點解你咁留意佢嘅?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-3 22:25 發表
點解你咁留意佢嘅?
因為佢特別好玩 :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-3 10:29 PM 發表 查看引用來源

因為佢特別好玩 :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
點樣好玩呀?唔通.......................

引用:
原帖由 深圳港男 於 2010-3-3 05:21 AM 發表 查看引用來源
candy借你post一用, 唔介意嘛?事關我自己0既post無端端無左!
之前講到..Tom 今日終於打電話來給老婆(Lily,老婆名字)拜年了,佢話新年前心情好徬徨,無心機,事關佢做野間工廠真係摺埋!而今又要再見工搵野做,佢對老婆說 ...
你都幾唔知醜嫁喎,死都要出post
借咩post !?Ccandy32 咪就係你分身啦:smile_38:

引用:
原帖由 bfb 於 2010-3-3 11:35 PM 發表

借咩post !?Ccandy32 咪就係你分身啦
:smile_38:  
可能樓主佢有精神分裂呢! :smile_39:

引用:
原帖由 bfb 於 2010-3-3 11:35 PM 發表 查看引用來源

借咩post !?Ccandy32 咪就係你分身啦:smile_38:  
!
我要澄清,candy係我!港男係港男!佢係我在這裡認識的網友!如果你有興趣去按摩的話,不妨大家見面一起去!我電話係909xxx06

好呀,不如一齊去呀,我都女鐘意去按摩架

推下先!快快快!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆