上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-7 01:31 AM 發表 查看引用來源

人係會進步既
咁天兄有冇進步呢:smile_41:
我就退步左LU:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-8 12:18 PM 發表 查看引用來源
整裝待發, 準備去搵孖女:smile_47:
你就好喇,
食雞食到飽嘞:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-5-10 05:10 PM 發表 查看引用來源

咁天兄有冇進步呢:smile_41:
我就退步左LU:smile_27::smile_27::smile_27:
I don't think so...

:smile_o13:

[quote]原帖由 石黑幸四郎 於 2010-5-10 05:11 PM 發表 查看引用來源

你就好喇,
食雞食到飽嘞:smile_30::smile_30::smile_30:

唉.....估唔到沖涼都送咖哩雞....:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-11 02:01 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 石黑幸四郎 於 2010-5-10 05:11 PM 發表 查看引用來源

你就好喇,

唉.....估唔到沖涼都送咖哩雞... ...
果然夠勁!!!:smile_30:

為左搵D寄託...買左部XBOX打下機..學做電車男

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-12 09:42 PM 發表 查看引用來源
"扇"吧啦, 你買左都係擺係屋企封塵架啦....:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-12 09:42 PM 發表 查看引用來源
你都會打機???     打飛機就信!!:smile_38:

引用:
原帖由 type-r929 於 2010-5-13 12:22 PM 發表 查看引用來源

"扇"吧啦, 你買左都係擺係屋企封塵架啦....:smile_30:
你錯喇..我依幾日日日都放工衝番屋企打機...今晚仲買左個23吋番去,...:smile_34:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-5-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

你都會打機???     打飛機就信!!:smile_38:
就係唔想打太多飛機...咪打下機有d寄託囉...:smile_13: ................(雖然飛機都會日日打...冇計..海量...唔打會夢遺...:smile_39: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆