上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.8k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-11 11:55 AM 發表 查看引用來源
你PM我先講啦:smile_45:
點解要我pm你呀:smile_34:
你又話覆我, 你咪自己入去覆囖:smile_45:
比小小誠意得唔得:smile_45: :smile_42:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 11:51 AM 發表 查看引用來源

咪就係, 又話陪人去又唔覆人, 都冇解既:smile_13:
好呀, 你去覆我吖  :smile_45:
至多我低 x 唔帶 x 點話啫
:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14: 咁多XXXXXX

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-11 11:58 AM 發表 查看引用來源

初哥哥
君君, 你今日咁遲既 :smile_45:
d人剛閃晒:smile_27:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 12:00 PM 發表 查看引用來源

君君, 你今日咁遲既 :smile_45:
d人剛閃晒:smile_27:
無問題喎, 有你喺度就夠

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-11 12:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14: 咁多XXXXXX
你有冇誇張d:smile_o10: , 只有2個x 之ma:smile_o01:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-11 12:02 PM 發表 查看引用來源

無問題喎, 有你喺度就夠
但而家呢度你都有分喎:smile_45:  唔好偷懶先得, 我會check架:smile_34:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-11 11:58 AM 發表 查看引用來源

初哥哥
就黎又食LUNCH喇你先黎:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 11:59 AM 發表 查看引用來源

算啦我都係唔識架喇:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 11:59 AM 發表 查看引用來源

算啦我都係唔識架喇:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 12:05 PM 發表 查看引用來源

但而家呢度你都有分喎:smile_45:  唔好偷懶先得, 我會check架:smile_34:
咁我唔要名份lu

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆