上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友

收藏  |  訂閱
1.6k  32.1k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-8-7 10:32 AM 發表 查看引用來源

How? and why?
Sorry, I dont know why too, my friend XD

回覆 337# 的帖子

Sorry, 我第一次覆妳, 可以做個朋友嗎, 我都經常頭痛, 可能工作長時間看電腦, 要多休息,,,,,,,,,,Sorry 我有樣嘢想講, 在這裏識人係咁, 妳想識好正經, 請到教會....Sorry

早晨..baby:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-7 09:55 AM 發表 查看引用來源
頭痛到想嘔,都唔知睇唔睇醫生好
你唔夠訓呀:smile_42: 多d休息就會無事:smile_38:

我都成日頭痛...無得醫:smile_27:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-8-7 11:32 AM 發表 查看引用來源

你唔夠訓呀:smile_42: 多d休息就會無事:smile_38:

我都成日頭痛...無得醫:smile_27:
有咖~我幫妳醫~我係李大夫~行醫廿十多年~專醫奇難集症~:smile_38:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-7 08:22 AM 發表 查看引用來源

當然講做了情人後啦。見都未見你又唔係鍾意我 ,點會對我真心哈哈
當然當然,那些甚麼見都未見就話鍾意人既,信既都傻呢!!!

引用:
原帖由 ak74s 於 2009-8-7 11:20 AM 發表 查看引用來源
Sorry, 我第一次覆妳, 可以做個朋友嗎, 我都經常頭痛, 可能工作長時間看電腦, 要多休息,,,,,,,,,,Sorry 我有樣嘢想講, 在這裏識人係咁, 妳想識好正經, 請到教會....Sorry
可以做朋友,我唔係唔講得笑,但你根本唔知他門說什麼,唔止黃色笑話那麼簡單,我相信無女人可accept. 你乜都唔知便 咁講會唔會武斷了一些。況且我相信依度都有好人

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-8-7 12:58 PM 發表 查看引用來源
有咖~我幫妳醫~我係李大夫~行醫廿十多年~專醫奇難集症~:smile_38:
你醫開乜傢,李大夫

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-8-7 11:30 AM 發表 查看引用來源
早晨..baby:smile_38: :smile_38:
早晨ci ci, very miss u

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-8-7 02:27 PM 發表 查看引用來源

當然當然,那些甚麼見都未見就話鍾意人既,信既都傻呢!!!
你明便可,咪當我傻,其實我好聰明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆