上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.6k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-30 13:58 發表 查看引用來源

唔同o架, 你次次都坐咁多件
因為無件喜歡...:smile_45:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-30 13:59 發表 查看引用來源
各位兄弟午安! 蒲蒲頁先!:smile_o13:
頭目午安:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-30 01:59 PM 發表 查看引用來源

因為無件喜歡...:smile_45:
唔好去喜歡條女, 目的係要條女喜歡你

引用:
原帖由 車輪庵 於 30-7-2009 14:01 發表 查看引用來源

边夠你靓仔吖! 有貢多囡囡鈡意!:smile_o12:

好希望快d到聽日,

我好唔想諗野 :smile_o06:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-30 02:10 PM 發表 查看引用來源

边夠你靓仔吖! 有貢多囡囡鈡意!:smile_o12:  
我哩 d 識講唔識做, 你先係最多囡囡鈡意果個喎

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-30 02:26 PM 發表 查看引用來源

我哩 d 識講唔識做, 你先係最多囡囡鈡意果個喎
妳地個個都有囡囡鍾意, 最慘係我呢d, 人又老, 錢又無 :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-30 02:01 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 你講出個重點了, 你喜歡囡囡沒用的, 但囡囡喜歡你就.......哈哈, 好多好野

引用:
原帖由 34304 於 2009-7-30 02:45 PM 發表 查看引用來源
妳地個個都有囡囡鍾意, 最慘係我呢d, 人又老, 錢又無 :smile_o03: :smile_o03:
唔好咁講喇:smile_o06: ,我都經盡量忘記自己也是個 人又老,錢又冇,樣又衰,腦又鈍,身形又豬嘜,口才又唔得 既可憐人:smile_o03:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-30 02:01 PM 發表 查看引用來源
我都想上邊o的女鍾意我,但又怕真係喜歡上我,我又負唔起責任,唔同你們上面有個竇:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆