上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十一回)賢兄&gum仔生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-16 10:21 AM 發表

早呀 老虎~~~~~..一陣要出去見客呀??
係呀...去成日... 仲要去到機場個度.....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-16 10:25 AM 發表 查看引用來源

係呀...去成日... 仲要去到機場個度.....
甘死遠呀:smile_14: ~~~~甘一陣下午咪見不到你囉~~~..出面好死熱呢~~:smile_27:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-16 10:26 AM 發表

甘死遠呀:smile_14: ~~~~甘一陣下午咪見不到你囉~~~..出面好死熱呢~~:smile_27:
我d客係個度.... 無計.....
不過一陣坐公司車去....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-16 10:29 AM 發表 查看引用來源

我d客係個度.... 無計.....
不過一陣坐公司車去....
:smile_30: :smile_30: 坐公司車就正啦...起碼唔洗出去逼車麻

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-16 10:30 AM 發表
:smile_30: :smile_30: 坐公司車就正啦...起碼唔洗出去逼車麻
唔係成日有得坐... 要大老闆唔用先得....
不過平時我坐的士....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-16 10:50 AM 發表 查看引用來源

唔係成日有得坐... 要大老闆唔用先得....
不過平時我坐的士....
:smile_14: :smile_14: 甘好...係唔係入公司數架?:smile_41:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-16 10:52 AM 發表

:smile_14: :smile_14: 甘好...係唔係入公司數架?:smile_41:
of course....

走啦.... :smile_o07: :smile_o07:

訓醒.............靜入:smile_o15:

做完上晝工作入:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆