上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.3k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 11:10 PM 發表 查看引用來源

你咁講開好似佢又真係買大過關比較多咁喎:smile_13: ....唔通真係食得多巨乳既影響:smile_42: .....有冇關係都真係謎!!:smile_41: :smile_41:
我有買細過關

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-6 11:13 PM 發表 查看引用來源
我有買細過關
呢2日有冇乜野好介紹.....等我都賺返o的星期六既路費使下呀

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 11:14 PM 發表 查看引用來源

呢2日有冇乜野好介紹.....等我都賺返o的星期六既路費使下呀
搵返D大巴錢都好....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-6 11:07 PM 發表 查看引用來源

包包面.....
也不是:smile_40:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 11:14 PM 發表 查看引用來源

tonight
白籣恩大 x 艾夫 讓球嬴x 哥登堡小:smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 6/7/2009 11:14 PM 發表 查看引用來源

又幾好喎,我又要,賺返D車錢都好呀。

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-6 11:18 PM 發表 查看引用來源

tonight
你唔早講,馬會收左工,諗至可以入錢去馬會A/C買....

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-6 11:18 PM 發表 查看引用來源
tonight
oh !! too late toight la:smile_39:  ! 馬仔煞科後已提哂出來啦:smile_42:

有冇明晚 / 後晚既 tips....等我明天去入返o的落投注a/c先嘛

引用:
原帖由 robbenpan 於 6/7/2009 11:21 PM 發表 查看引用來源

你唔早講,馬會收左工,諗至可以入錢去馬會A/C買....
係囉,arm arm check 過馬會個a/c都冇錢,點買呀。

引用:
原帖由 CP伏特加 於 6/7/2009 11:18 PM 發表 查看引用來源

tonight
聽晚重有冇呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆