上一頁下一頁
發新話題

冷冷清清吉房中~!!!認真徵朋友!!!~~18~80歲都入黎坐坐啊!![另徵愛BEATBOX 人仕!!]

收藏  |  訂閱
801  17.2k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-3 01:46 PM 發表 查看引用來源

普通感冒姐
我學校都有人中招呀~
喔喔.....小心身體嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 pink*ki 於 2009-7-3 01:49 PM 發表 查看引用來源

喔喔.....小心身體嘛:smile_o05:
可能之前行尖沙咀個陣係冷氣地方出出入入
跟住又出左去曬
zip 一 zip:smile_29:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-3 01:50 PM 發表 查看引用來源

可能之前行尖沙咀個陣係冷氣地方出出入入
跟住又出左去曬
zip 一 zip:smile_29:
咁又係.....我成日都因為咁就病
出面又鬼咁熱~入面又鬼咁凍~:smile_o16:

引用:
原帖由 pink*ki 於 2009-7-3 01:57 PM 發表 查看引用來源

咁又係.....我成日都因為咁就病
出面又鬼咁熱~入面又鬼咁凍~:smile_o16:
係囉
就係為左陪個 fd 睇首飾而中招
真係捨命陪君子:smile_27:

引用:
原帖由 pink*ki 於 3/7/2009 13:41 發表 查看引用來源

鬼哥你唔係返緊工咩.....?
係呀~~~返緊囉~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-3 02:02 PM 發表 查看引用來源
係呀~~~返緊囉~~~~~:smile_o01:
又去湯蛇:smile_o04:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-3 01:59 PM 發表 查看引用來源

係囉
就係為左陪個 fd 睇首飾而中招
真係捨命陪君子:smile_27:
咁記得準時食藥....飲多D水~

引用:
原帖由 pink*ki 於 3/7/2009 14:03 發表 查看引用來源

又去湯蛇:smile_o04:
當然啦..不過有少少嘢要做...閃陣先~~~:smile_43:

引用:
原帖由 pink*ki 於 2009-7-3 02:04 PM 發表 查看引用來源

咁記得準時食藥....飲多D水~
有呀
攪到我係咁去廁所:smile_27:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-3 02:04 PM 發表 查看引用來源
當然啦..不過有少少嘢要做...閃陣先~~~:smile_43:
好的....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆