上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上^3^ PART 43,又再聚埋一塘

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-30 10:44 PM 發表 查看引用來源

其實果晚我想早d唱
最好就搵夠15人
直玩到落尾就好了
不過真係有d難度囉
我第一個夠鐘閃人, 見係你咋...仲要係你生日, 比多半個鐘你啦

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-30 10:39 PM 發表 查看引用來源

叫小寶俾LOR :smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_13:哥哥都好耐無出現....打過比佢兩次佢都話忙:smile_39:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-30 10:44 PM 發表 查看引用來源

咁遠

荃灣都可以諗諗:smile_44:
唔劈架喎...我要留返住條命架, 有邊個去呀?:smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-30 22:46 發表 查看引用來源

:smile_13:哥哥都好耐無出現....打過比佢兩次佢都話忙:smile_39:
幾時再約埋出黎飲野...

禾未見過小寶飲醉DANCING :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-30 10:45 PM 發表 查看引用來源

你捨得咩
你話有心就得,咁講多個生日快樂啦:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈,,,喺啦,你幫我問侯下佢啦,.,,:smile_30: 叫佢忙完好番離聚下D朋友呀
:smile_44:我已經係離視模式既msn到留左言比佢

引用:
原帖由 esoko 於 2009-6-30 10:45 PM 發表 查看引用來源
你住屯門架:smile_o10:
唔係呀...我住天水圍架, 你呢??

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-30 22:47 發表 查看引用來源

唔劈架喎...我要留返住條命架, 有邊個去呀?:smile_38:
矛問題LA ...

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-30 22:47 發表 查看引用來源

你話有心就得,咁講多個生日快樂啦:smile_o01:
E 家出黎DRINKING :smile_44:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-30 10:45 PM 發表 查看引用來源

如果去港晶...可以揾個經埋度度....下午K LUNCH 反到第二朝 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
又唔洗咁長時間
夜晚8點幾9點左右到第朝就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆