上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-6-27 09:15 AM 發表
玉玉:131: :131: :131: 派分啦:096:  
:029: :029: :029:

:035:

早晨啊,琴晚有冇中啊:131:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-27 09:52 AM 發表
早晨啊,琴晚有冇中啊:131:
我買俄羅斯 :043:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-27 10:11 AM 發表

完全打唔出上次對荷蘭豆ge氣勢,雖然對家兩個箭頭相繼換出,俄羅斯妹仍然逃離唔到出局命運:035: 我都買咗俄羅斯妹:043: :043: :043:

俄羅斯       事件西班牙50'         沙維舒亞哥夫56'比亞尼甸奴夫60'73'         古爾沙82'         D.施華球隊技術統計:俄羅斯統計西班牙0   進球       32   黃牌       00   紅牌       08 射门次      201   射正次数     115  射偏次数      72  射门被扑      23角球417犯规141越位448控球比52

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-6-27 09:15 AM 發表
玉玉:131: :131: :131: 派分啦:096:  
歡歡喜喜 2008-6-27 12:10 PM積分 10000 積分轉出
tc6060 2008-6-27 12:10 PM積分 10000 積分轉出
andyjackie 2008-6-27 12:09 PM積分 10000 積分轉出
:098: :098: :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-27 10:11 AM 發表

不聽臨風言,吃虧在眼前!

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-6-27 12:52 PM 發表

不聽臨風言,吃虧在眼前!
有賭未為輸 下次唔做豬 :096: :096: :097: :097:

引用:

337327-JUN-2008
00:36
半全場星期四 1 俄羅斯 (主) 對 西班牙 (客)
和 - 客 @ 4.70 $30

$30.00$141.00
337427-JUN-2008
00:36
波膽星期四 1 俄羅斯 (主) 對 西班牙 (客)
1:1 @ 5.60
0:2 @ 8.00 $20

$40.00

爭d中埋波膽:046:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-27 02:29 PM 發表

337327-JUN-2008
00:36半全場星期四 1 俄羅斯 (主) 對 西班牙 (客)
和 - 客 @ 4.70 $30

$30.00$141.00337427-JUN-2008
00:36波膽星期四 1 俄羅斯 (主) 對 西班牙 (客)
1:1 @ 5.60
0:2 @ 8.00 $20
...
點都估唔到俄羅斯變咗第二隊波 :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆