上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

oh very beautiful~~~:smile_47:

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-5-22 07:10 PM 發表 查看引用來源

有冇俾裝修師傅"目及"到? 佢見到的話,打J都打唔切🤣🤣🤣
我影緊嗰時佢喺我後面做緊野,我將seat遮住佢應該睇唔到. 我拉返好條裙之後條裙就啱啱好遮住D重要部位嘅,不過就show咗好多腿出來囉,佢行過會唔會睇到D咩我就唔知啦

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2018-5-22 07:47 PM 發表 查看引用來源

我女神香香妳真係零死角 CLS
淨係睇你對腳我都已經硬晒
妳個身到低有冇一個部位唔係完美架??
Part part都唔完美!

熱辣辣的人妻

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-22 06:11 PM 發表 查看引用來源
頭先我其中一個job嘅owner call我話佢有D野想改一改,約咗我on site見一見.
啱啱來到就見到有個裝修師傅喺到做緊野,佢知道咗我就係個job嘅designer之後就話有幾個地方唔係好明想問清楚我.

解釋清楚俾佢聽之後佢有佢繼續做野,而我就,well.... owner仲未到,唯有坐低等囉.
啱啱俾我喺手袋揾到枝selfie stick喎,再加上沒野做又無無聊聊咁.....  ...
wa....lee個post....好想入亞...妳係邊,個C父又係邊?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-22 06:11 PM 發表 查看引用來源
頭先我其中一個job嘅owner call我話佢有D野想改一改,約咗我on site見一見.
啱啱來到就見到有個裝修師傅喺到做緊野,佢知道咗我就係個job嘅designer之後就話有幾個地方唔係好明想問清楚我.

解釋清楚俾佢聽之後佢有佢繼續做野,而我就,well.... owner仲未到,唯有坐低等囉.
啱啱俾我喺手袋揾到枝selfie stick喎,再加上沒野做又無無聊聊咁.....  ...
晚上好。岩岩睇左人妻你好多post

尋晚點呀???

引用:

人妻呢個白滑誘惑POSE,加埋右下角對污糟鞋,真係好強烈既對比
唔知裝修師傅見到會點呢

引用:

又白又滑:smile_47:

Nice shape....nice butt....💪🔥🔥🔥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆