上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-26 05:56 PM 發表

咁你借住廿萬嚟先啦 我唔想搵安信兄弟:071:
我個個禮拜都autopay三萬俾你做家用,仲唔夠洗???:044: :044:
衰婆你養小白臉?!:046: :046:

車車唔好意思琴晚累你同我一齊輸!:029: :029: :029: :043: :043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-26 05:56 PM 發表

我個個禮拜都autopay三萬俾你做家用,仲唔夠洗???:044: :044:
衰婆你養小白臉?!:046: :046:
仲好講:046: 你仲差我十萬分呀:032: 錢我唔同你計住 你個死佬:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-26 05:58 PM 發表

仲好講:046: 你仲差我十萬分呀:032: 錢我唔同你計住 你個死佬:096: :096:
我投資失敗....d分冇哂啦~~~:043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-26 06:02 PM 發表

我投資失敗....d分冇哂啦~~~:043: :043:
你個死佬......:046: :046: 等我今晚出馬嬴番玉仔54000分啦:098: :096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-26 05:57 PM 發表
車車唔好意思琴晚累你同我一齊輸!:029: :029: :029: :043: :043: :043:
今晚俄羅斯搵番:098:

路過

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-6-26 06:05 PM 發表
路過
上番第一頁:025:

:032: 車車姐(定係哥呢):032:
有咩心水ar今晚???:032:

引用:
原帖由 andrewkkc 於 2008-6-26 11:38 PM 發表
:032: 車車姐(定係哥呢):032:
有咩心水ar今晚???:032:
#3538嘛:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆