上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  122.1k

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-9 10:57 AM 發表 查看引用來源

有就CALL我囉..:097:
呢個機會好微...我同mr. almond感情好穩定嘅!:027:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-9 10:57 AM 發表 查看引用來源

唉...呢度識我既都知我唔係狼人黎架啦
冷c傅真人好可愛!!:096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-9 10:58 AM 發表 查看引用來源

=  ="""講...講得咁複雜嘅!!

即係你識咗個女仔, 早兩日同佢唱k, 想送佢返屋企, 佢話唔駛, 驚你冇車.
而今晚你約咗佢食糖水, 又想送佢返屋企, 但係驚佢用一個藉口拒絕你?! 唔怕啦!! 香港地 ...
唔係呀,早2日我同佢唱k lunch,之後佢約左人,我送佢搭車,
係今晚我想送佢番屋企,開頭佢話唔洗,之後俾我誚店左,可以送佢,但今晚我想...拖佢手仔呀:027:

引用:
原帖由 李大我 於 2009-5-9 10:58 AM 發表 查看引用來源

要有車先受溝架:030:
唔係事必要你有, 不過你有...又真係易d架!:122:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-9 11:00 AM 發表 查看引用來源

冷c傅真人好可愛!!:096:
係咪成個蠟筆小新甘呢:023: :096:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-9 10:57 AM 發表 查看引用來源

唉...呢度識我既都知我唔係狼人黎架啦
咁就好喇....
自然D..唔好好似狼人咁(雖然上緊狼人外傳):098:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-9 11:00 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,早2日我同佢唱k lunch,之後佢約左人,我送佢搭車,
係今晚我想送佢番屋企,開頭佢話唔洗,之後俾我誚店左,可以送佢,但今晚我想...拖佢手仔呀:027:
橋唔怕舊, 最緊要受, 拖佢過馬路啦!!

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-9 11:01 AM 發表 查看引用來源

咁就好喇....
自然D..唔好好似狼人咁(雖然上緊狼人外傳):098:
hehe~今晚去睇!:036:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-9 11:02 AM 發表 查看引用來源

橋唔怕舊, 最緊要受, 拖佢過馬路啦!!
多謝姐姐:023:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-5-9 11:01 AM 發表 查看引用來源

係咪成個蠟筆小新甘呢:023: :096:
蠟筆小新好明顯係bb狼人黎架喎!! :030:

我覺得你比較似大雄!! :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆