上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

真不得了。人妻身材。 應有就有 應大有大。 真的看著你相。興奮到人都癲

多才多藝,三點隱露!人妻索爆!🔥🔥🔥💪💪💪

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-16 12:13 PM 發表 查看引用來源
啱啱上完 dance class,  有個大師姐無端端帶咗佢個老公來,佢老公仲要耐唔耐走入來喺到睇. 咁大家都知跳pole dance嘅時候我哋都會穿D比較輕便嘅衫,加上好多時候都會需要做D成日擘腿嘅動作,所以有個男人喺到始終都唔係咁方便.....

但係我哋又唔好意思出聲,唯有自己盡量小心D希望沒走光啦. 不過點都知道自己D動作係點同佢會睇到D咩......

俾個陌生男人睇住自己pol ...
飛釘 + camel toe
感動呀,以前問過有無camel toe 睇,真係有呀

找到了

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-16 12:13 PM 發表 查看引用來源
啱啱上完 dance class,  有個大師姐無端端帶咗佢個老公來,佢老公仲要耐唔耐走入來喺到睇. 咁大家都知跳pole dance嘅時候我哋都會穿D比較輕便嘅衫,加上好多時候都會需要做D成日擘腿嘅動作,所以有個男人喺到始終都唔係咁方便.....

但係我哋又唔好意思出聲,唯有自己盡量小心D希望沒走光啦. 不過點都知道自己D動作係點同佢會睇到D咩......

香香上下都真空。唔怪得人地老公成日入黎啦。

引用:

人妻樓主太可愛了,性感無極限,益晒果位探班人夫

咁樣玩POLE.. 我都成日入黎望啦

Egg vibrator wire ? You have an egg vibrator inside while pole dancing ? :smile_13:

亮點是冇bra 和冇著底底

引用:

上下真空,正喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆