上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-25 05:17 PM 發表

其實主隊有冇高丸架:027: :096:
利加兒 其實無乜嬴過波上次佢都嬴作客入球,兩隊對賽佢一敗一和!:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-25 05:25 PM 發表

利加兒 其實無乜嬴過波上次佢都嬴作客入球,兩隊對賽佢一敗一和!:036:
最驚係佢個主場係高原地帶啫:030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-25 05:28 PM 發表

最驚係佢個主場係高原地帶啫:030:
今年2月富仔試過係利加兒到過夜結果床頭打交床尾和,富仔頂得住!:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-25 05:33 PM 發表

今年2月富仔試過係利扔痕G床頭打交床尾和,富仔頂得住!:036:
信你架喇 :027: 不過男人大都信唔過:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-25 05:34 PM 發表

信你架喇 :027: 不過男人大都信唔過:096:
咁先至可以考你睇男人眼光!:023: :096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-6-25 05:37 PM 發表

咁先至可以考你睇男人眼光!:023: :096:
我寧願睇波睇得準好過喇 :071: 睇男人睇得準有咩用:097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-25 05:42 PM 發表

我寧願睇波睇得準好過喇 :071: 睇男人睇得準有咩用:097:
咁又係好男人比唔到開心你!壞男人比唔到安全你!都係錢好!:025:

德國仲買唔買得過:023:

germany 贏唔到兩球呀我覺得:096:

引用:
原帖由 Arcles 於 2008-6-25 11:39 PM 發表
germany 贏唔到兩球呀我覺得:096:
即係要下盤啦 but好似去到16強就全下盤 仲要馬會開-1/-1.5 有冇咁好開個下盤比你呀 :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆