上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

好靜咁入一入:023: ......好靜咁SAY個HI

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 04:39 PM 發表 查看引用來源

冰冰你返來了......

BABY 等你的愛心......飲品呀......

:023: :023: :023:
Baby好似仲食緊藥喎:023:
咁今日Baby飲住奶先啦~
等Baby好番再整杯特別0的0既

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-21 04:43 PM 發表 查看引用來源
你又好靜呀......

咁都得............:096: :096: :096:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-21 04:43 PM 發表 查看引用來源
冰冰好熱情咁講句"歡迎光臨『Show』

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-21 04:43 PM 發表 查看引用來源

Baby好似仲食緊藥喎:023:
咁今日Baby飲住奶先啦~
等Baby好番再整杯特別0的0既

好呀......冰冰對BABY 真係夠哂體貼.....:027: :027:
到我食哂藥要飲正野.......:122: :122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 04:45 PM 發表 查看引用來源

好呀......冰冰對BABY 真係夠哂體貼.....:027: :027:
到我食哂藥要飲正野.......:122: :122:
冰冰會準備定杯特別0的0既等Baby病好:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 04:42 PM 發表 查看引用來源

咁快.......
:036:
5快law,收3:00:026:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-21 04:49 PM 發表 查看引用來源

冰冰會準備定杯特別0的0既等Baby病好:027:  
好野.好野....:036: :036:

冰冰你準備今晚的校服未呀.

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-21 04:50 PM 發表 查看引用來源

5快law,收3:00:026:
做咩架.....可以收 3點咁好既?:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 04:54 PM 發表 查看引用來源

好野.好野....:036: :036:

冰冰你準備今晚的校服未呀.
準備好喇
本來打算著黑恤衫0架...不過我打黑tie...所以都係白恤衫...
+格仔裙+卡其色冷背心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆