上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

用手指慢慢捽,慢慢初你粒lin,扯哂lin旗再夾吓佢,high死你^%

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-10 06:35 PM 發表 查看引用來源
今朝如常一早起身煮早餐俾老公食 佢出咗門口之後我就上返床瞓,一直瞓都晏畫3點半終於肚餓到醒咗. 唔知點解今日覺得好攰,好唔想郁,但係實在太肚餓,所以諗住好快咁去屋企附近間茶餐廳買D野食同順便買D餸 for 今晚煮飯.

起身嗰時連衣櫃都懶得入,見到櫈上面有件tshirt就隨便穿咗上身就出門口. 落到街發覺好多人眼望望我,本身以為因為自己嘅極度頹廢,成"pek"屎嘅look所以先引來咁多嘅目光 ...
可能我比較特别,我鍾意第ㄧ張,無濕的白t....

但係濕底底我又好鍾意。hehe

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-10 06:35 PM 發表 查看引用來源
今朝如常一早起身煮早餐俾老公食 佢出咗門口之後我就上返床瞓,一直瞓都晏畫3點半終於肚餓到醒咗. 唔知點解今日覺得好攰,好唔想郁,但係實在太肚餓,所以諗住好快咁去屋企附近間茶餐廳買D野食同順便買D餸 for 今晚煮飯.

起身嗰時連衣櫃都懶得入,見到櫈上面有件tshirt就隨便穿咗上身就出門口. 落到街發覺好多人眼望望我,本身以為因為自己嘅極度頹廢,成"pek"屎嘅look所以先引來咁多嘅目光 ...
全城因妳而瘋狂了

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2018-5-11 01:40 AM 發表 查看引用來源

全城因妳而瘋狂了
全太陽系因佢而瘋狂

引用:

好想睇原圖~

Loving it!😊💪

張原圖一定好正啦,好想睇原圖呀……

:smile_o09: 好想睇原圖

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-7 07:57 PM 發表 查看引用來源
尋晚老公一見到我已經留意到我條bra帶,已經大概知道我內有乾坤
返到屋企我幫佢打開D行李嗰時穿住背心嘅我周不事都要嗚低身,唔覺意走光俾佢睇到我入邊個bra.... 之後佢已經忍唔住手多多

之後嘅野我諗都唔需要我多講啦,總之就.....佢對我呢套lingerie非常之滿意啦

不過好似唔單止我老公好鐘意,呢到好似好多人都好滿意我呢套lingerie咁,所以今朝送完老公出 ...
靚人妻,請問件戰衣,可以喺邊度買到?
thx

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-10 18:35 發表 查看引用來源

太美了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆