上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

引用:
原帖由 type-r929 於 30-6-2009 19:22 發表 查看引用來源

唔係當跌撚左咩....:smile_40:
可能系我斷撚左片, 比左阿堆哥當小費呢!:smile_o03:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-30 07:25 PM 發表

我乜都唔得,唔猜得、唔飲得、唔溝得、唔吹得。咁是咪唔好 join R 團?

但是我又好想去!

唯有揾有錢佬 D 女幫手,幫我猜、幫我飲、幫我溝、幫我吹!
但全團最高手係你喎......你問我有幾高, 我會答你有3,4樓甘高...:smile_30:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-30 19:25 發表 查看引用來源

我乜都唔得,唔猜得、唔飲得、唔溝得、唔吹得。咁是咪唔好 join R 團?

但是我又好想去!

師兄您好像講我喎..

引用:
原帖由 ic141 於 30-6-2009 19:25 發表 查看引用來源

但是我又好想去!

兄弟你pay得嘛!:smile_o12:

引用:
原帖由 type-r929 於 30-6-2009 19:27 發表 查看引用來源

但全團最高手係你喎......你問我有幾高, 我會答你有3,4樓甘高...:smile_30:
really!:smile_o10:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:28 PM 發表

係喎, 重未多謝你d荔枝, 好腩正, 又超甜, 核又細.....:smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-30 07:27 PM 發表 查看引用來源

301 咁高囉!

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:28 PM 發表 查看引用來源

原來呢個先係最重要~~:smile_o12:

引用:
原帖由 ic141 於 30-6-2009 19:31 發表 查看引用來源

301 咁高囉!
吓! 又系301!:smile_o08:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:28 PM 發表 查看引用來源

兄弟,兄弟,兄弟,兄弟,兄弟,點够你來?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆