上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

搞到咁, 何必呢:smile_39:

:smile_o08: 咪係........

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:32 PM 發表 查看引用來源

你想來:smile_41: 可以呀
暫時未有節目:smile_o03:

冷靜d...出去吹下風先啦:smile_o08:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-28 11:08 PM 發表 查看引用來源

歡唔歡迎都出句聲丫:smile_45:
我冇對妳唔住,我只係想出嚟玩:smile_42:
妳介意咪算law,以後唔打攪妳:smile_39:
比d時間啦....

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:43 PM 發表 查看引用來源

對唔住,唔方便你去,我們已經有10個男仔,得3個女仔,現在歡迎女仔參加
點解咁得意既??識朋友出黎唱k都要限男女...唔通.........有下文既@@?
其實我都好鐘意唱k架...不過咁樣....唔係好敢出囉

引用:
原帖由 BLACKIE@@ 於 2009-6-29 00:35 發表 查看引用來源

點解咁得意既??識朋友出黎唱k都要限男女...唔通.........有下文既@@?
其實我都好鐘意唱k架...不過咁樣....唔係好敢出囉
新人, 唔知頭唔知路就唔好亂講野, 俾人打都唔知咩事
我唔知你係邊一個人既分身, 特登開個新a/c黎講呢句野

識朋友唔係要張男女, 但一般都最多比例差唔多啦嘛, 唔通一個女仔約全男班好咩, 用吓腦諗啦
你鍾意唱k, 我地無任歡迎你黎大家傾下計, join下活動
但係你唔敢就唔好出啦~容乜易你同其他人有下文又關我地事架:smile_45:

小WIN~清純姐姐早晨~:smile_30:
你地30號玩得開心咪得羅~D無謂人理多都晒氣~

早晨呀清純:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 09:49 發表 查看引用來源
小WIN~清純姐姐早晨~:smile_30:
你地30號玩得開心咪得羅~D無謂人理多都晒氣~
早晨呀~
明顯地佢係舊人分身啦~
一開新account邊會post得一個咁少呀~
仲要post呢個:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆