上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.1k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-8 22:35 發表 查看引用來源

我月中囉,你係男仔好少留意啦:smile_13:
女人在意個生日日期既原因係
......................
.......................
又大一歲啦你:smile_44:
咁你生日願望係咩呀

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-8 21:41 發表 查看引用來源

下次食DD都好, 我喜歡朱古力味,維他消化餅:smile_13:
禁你今日有無狂食番:smile_38:
冇...今日算幾黑....
早餐返左學校食, 午餐冇食, tea time食左飛碟+少少fries
8點幾屋企食晚飯, 飲飯後湯個陣個肚仔即唔c服, 瀉左2次...
仲要溫書, 今晚好辛苦...

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-8 21:45 發表 查看引用來源

禁妳要習慣,都唔係第1次:smile_14: 自己煮都得,比我會落街食,費事互相指責:smile_39:
原來諗住叫外賣, 但佢又話返黎買俾我地食
唉....成日都有溝通問題, 好煩:smile_42:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-8 22:04 發表 查看引用來源

比你捉到tim~
近排呀.......我失左憶呀~
唔係好記得之前既野~
近排好嗎?靚女:smile_04:
好耐冇見喇:smile_14:

引用:
原帖由 wingho1420 於 2009-6-8 22:26 發表 查看引用來源
HELLO 小win
哈佬你好~你係...?

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-8 22:43 發表 查看引用來源

好耐冇見喇:smile_14:
係咩~我依家無左時間觀念啦~
快樂不知時日過~

閃人先~:smile_43:
有時間會再返黎加:smile_34:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009/6/8 22:44 發表 查看引用來源

哈佬你好~你係...?
我叫wingho 成半年無上來 e個區

引用:
原帖由 wingho1420 於 2009-6-8 23:04 發表 查看引用來源

我叫wingho 成半年無上來 e個區
你好呀~咁你多d上黎啦~:smile_40:

我閃去溫書先喇:smile_43:

簽個名.......:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆