上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.3k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-10 04:04 PM 發表 查看引用來源

上星期高佬文去我地果次去果間..竟然冇查牌...

我話你真係時運高...實好好玩啦

但佢話悶到仆街....個場大部份雜扒中女....3點幾仲打埋D"眼睛想旅行"D N年舊歌.....:smile_27:
眼睛想旅行   令我想起倫敦蒲既日子!!:smile_13:

cant wait till tomorrow:smile_40:

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2009-7-10 04:39 PM 發表 查看引用來源
cant wait till tomorrow:smile_40:
你地就好啦!!!:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-1 07:25 PM 發表 查看引用來源

本來想休息到七月尾先組織活動..但好多朋友已經周身痕,問我有冇野玩..

所以今個星期詢眾要求, 一於一齊蒲番晚

地點就係"潮會"...0係CP隔離既黃江

其實我地成班都未去過,聽講個場都OK,,

今次當 ...
姣婆天............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-10 04:04 PM 發表 查看引用來源

上星期高佬文去我地果次去果間..竟然冇查牌...

我話你真係時運高...實好好玩啦

但佢話悶到仆街....個場大部份雜扒中女....3點幾仲打埋D"眼睛想旅行"D N年舊歌.....:smile_27:
仲有戀愛大過天.......真想打吧個dj:smile_o08:

有興趣~~  7月11~66952253  健

支持支持支持支持,下次有機會我也去!

返黎講聱好唔好玩:smile_34:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-10 06:20 PM 發表 查看引用來源

仲有戀愛大過天.......真想打吧個dj:smile_o08:
我半年前去果個場已經聽依隻歌...可能個dj係TWINS D粉絲....打左隻歌幾年.......:smile_45:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-10 04:31 PM 發表 查看引用來源

眼睛想旅行   令我想起倫敦蒲既日子!!:smile_13:
令我想起0岩0岩落D溝女既日子...:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆