上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.3k

引用:
原帖由 34304 於 2009-5-21 12:57 PM 發表 查看引用來源
咁你星期五去唔去玩 :smile_41:
真係唔知, 應該都好大機會唔去喇 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-5-21 12:50 PM 發表 查看引用來源

ching 玩得開心 D !
我會...放心:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-21 01:20 PM 發表 查看引用來源

真係唔知, 應該都好大機會唔去喇 :smile_42::smile_42:
星期六黎玩啦!!!

lunch 回來推一推, 囡囡自動同我吹

靜到就黎睡著~~~~~

是呀..連我CD-ROM 都要出Port ..

辛苦大家了.......嗱,今日又星期四, 又係無人join聽日, 好啦, 我相信聽日又好多人打比我有無團....唉....我點變d房出黎丫.....星期六又係甘, 宜家得3個, 除時星期六又19幾人....次次要同酒店fight客房返黎....真係辛苦...
好似上星期甘, 星期六朝早都係得7,8個人, 最後過左中午,d電話就不停打黎.....最後變左19人....完全失左我預算....

引用:
原帖由 34304 於 2009-5-21 03:25 PM 發表 查看引用來源
靜到就黎睡著~~~~~
e+静冇問题,出來玩的時候够氣氛咪得囉!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-21 03:56 PM 發表 查看引用來源
辛苦大家了.......嗱,今日又星期四, 又係無人join聽日, 好啦, 我相信聽日又好多人打比我有無團....唉....我點變d房出黎丫.....星期六又係甘, 宜家得3個, 除時星期六又19幾人....次次要同酒店fight客房返黎.... ...
明天預我兩位, 照舊暫時唔要酒店房 :smile_40:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-21 03:56 PM 發表 查看引用來源
辛苦大家了.......嗱,今日又星期四, 又係無人join聽日, 好啦, 我相信聽日又好多人打比我有無團....唉....我點變d房出黎丫.....星期六又係甘, 宜家得3個, 除時星期六又19幾人....次次要同酒店fight客房返黎.... ...
我不留都好有交带㗎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆