上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (青葙篇) ~

收藏  |  訂閱
742  16.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 03:54 PM 發表 查看引用來源
無理由架,佢同你咁熟
我同佢唔熟 wor ..... :smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 03:56 PM 發表 查看引用來源
想做死我呀
你唔好再出聲呀,我們是山賊.又常行騙ching ching,有地方落葉生根就算呀:smile_45: ,daddy快洗地呀,我去搬d衫過來先:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 03:57 PM 發表 查看引用來源

千萬唔好.你比daddy睡就行了,我們是給人追債追上門的人.有地方住就得呀
唔怕...............賣左你夠啦

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-16 03:58 PM 發表 查看引用來源
我同佢唔熟 wor ..... :smile_40:
個陣仲有個...........士................搞到滿城風雨

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 03:57 PM 發表 查看引用來源
咩賊父女
你無賺睇電視呀,是x國梟雄的角色呀,我是徐淑敏,你是馬海倫呀,不過,你是男,就改為父親角色:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 03:59 PM 發表 查看引用來源

你唔好再出聲呀,我們是山賊.又常行騙ching ching,有地方落葉生根就算呀:smile_45: ,daddy快洗地呀,我去搬d衫過來先:smile_30:
呢個時候係係報親恩啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:02 PM 發表 查看引用來源

你無賺睇電視呀,是x國梟雄的角色呀,我是徐淑敏,你是馬海倫呀,不過,你是男,就改為父親角色:smile_30:
無睇

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 04:01 PM 發表 查看引用來源
唔怕...............賣左你夠啦
我已許配了人了,我只陪你去花姐家一會,就剩你一個了/請保重.花姐.如dadddy對你不敬,請大把打佢.我無所謂的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-16 03:46 PM 發表 查看引用來源
原來你咁想我死既....:smile_24:
我想你個肺大d 啫

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

我已許配了人了,我只陪你去花姐家一會,就剩你一個了/請保重.花姐.如dadddy對你不敬,請大把打佢.我無所謂的:smile_30: :smile_30:
孤男寡女唔多妥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆