上一頁下一頁
發新話題

徵朋友仔

收藏  |  訂閱
404  2.4k

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-2 10:09 PM 發表 查看引用來源

我沒養架!!:smile_14:
呵呵~我要佢地每一隻咀我一啖!!:smile_44:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-2 10:12 PM 發表 查看引用來源

呵呵~我要佢地每一隻咀我一啖!!:smile_44:
足足八啖wor!!
你咁愛佢地,佢地一定知:smile_40:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-2 10:13 PM 發表 查看引用來源

足足八啖wor!!
你咁愛佢地,佢地一定知:smile_40:
梗係啦...不過我最想呢就係..下年生日唔好再唔舒服啦!!:smile_35:
年年生日都要人地唔舒服...禾巧橙呀!!:smile_24:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-2 10:15 PM 發表 查看引用來源

梗係啦...不過我最想呢就係..下年生日唔好再唔舒服啦!!:smile_35:
年年生日都要人地唔舒服...禾巧橙呀!!:smile_24:
又的確幾陰公!!:smile_42:
可能下年有男友陪你呢:smile_40:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-2 10:19 PM 發表 查看引用來源

又的確幾陰公!!:smile_42:
可能下年有男友陪你呢:smile_40:
有都阻止唔到我唔屎服ga嘛...:smile_24:
都阻止唔到我宜家發燒ga嘛!!!:smile_24:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-2 10:21 PM 發表 查看引用來源

有都阻止唔到我唔屎服ga嘛...:smile_24:
都阻止唔到我宜家發燒ga嘛!!!:smile_24:
睇左醫生未?
有沒食藥?

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-2 10:24 PM 發表 查看引用來源

睇左醫生未?
有沒食藥?
有呀,..不過沒食...:smile_46:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-2 10:27 PM 發表 查看引用來源

有呀,..不過沒食...:smile_46:
咁辛苦自己丫?
快D食,早D休息!!:smile_40:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2009-5-2 10:31 PM 發表 查看引用來源

咁辛苦自己丫?
快D食,早D休息!!:smile_40:
我想快d死呀!!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-2 10:33 PM 發表 查看引用來源

我想快d死呀!!
唔好咁想la!!你死左,你D仔仔女女好傷心架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆