上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[89]

收藏  |  訂閱
740  6.2k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 06:21 PM 發表 查看引用來源

怕你唔青咋.........我仲驚
唔水驚 .. 一齊上舞廳

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:19 PM 發表 查看引用來源

個社工係咪好靚仔呢
:smile_45: 果時咁細個...比人夾一個月要去見一次...女人黎架:smile_34:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-14 06:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 果時咁細個...比人夾一個月要去見一次...女人黎架:smile_34:
都話你屎蠢啦 .. 緊係要求揾個靚仔啦

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-14 06:22 PM 發表 查看引用來源
我都巧怕........仲會痛幾日:smile_39:
唔好卦 .. 痛多陣好喇 ..... 扯到頭都痛, 做唔到野

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-14 06:24 PM 發表 查看引用來源
慢慢教啦......唔撞過板唔會成長:smile_45:
:smile_39: 膝頭哥都做過兩次手術喇佢:smile_39:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:29 PM 發表 查看引用來源

都話你屎蠢啦 .. 緊係要求揾個靚仔啦
:smile_45: 有得CHOOSE你估我唔想CHOOSE呀...:smile_39:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:31 PM 發表 查看引用來源

唔好卦 .. 痛多陣好喇 ..... 扯到頭都痛, 做唔到野
仲會跟字心跳一下一下咁扯住痛...今晚瞓覺你就知:smile_45:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-14 06:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 膝頭哥都做過兩次手術喇佢:smile_39:
佢做過乜野呀:smile_14:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-14 06:37 PM 發表 查看引用來源
佢做過乜野呀:smile_14:
:smile_45: 豬咁蠢同人打波比人搞到兩邊膝頭哥d軟骨碎左d....要做用術拿番出黎...
仲要話唔關人事...豬頭炳黎架佢:smile_39:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-14 06:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 豬咁蠢同人打波比人搞到兩邊膝頭哥d軟骨碎左d....要做用術拿番出黎...
仲要話唔關人事...豬頭炳黎架佢:smile_39:
咁後生仔緊係好動既......同埋一定認叻架.....好正常喎:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆