上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.2k

今日D主力全部唔見晒:smile_35:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 11:49 AM 發表 查看引用來源
今日D主力全部唔見晒:smile_35:
咁你仲唔快啲拋西瓜召番佢地出嚟

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 11:50 AM 發表 查看引用來源

咁你仲唔快啲拋西瓜召番佢地出嚟
貼張美女好過啦:smile_47:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 11:53 AM 發表 查看引用來源
貼張美女好過啦:smile_47:
冇用架, 我地要嘅唔係硬照, 而係活生生嘅女嘛 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 11:56 AM 發表 查看引用來源

冇用架, 我地要嘅唔係硬照, 而係活生生嘅女嘛 :smile_30::smile_30:
咁你仲唔去搵~~~

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 11:56 AM 發表 查看引用來源
咁你仲唔去搵~~~
香港定國內先? 如果係上面, 咁唔駛揾啦, 而家已經有喇, 仲要係一係就毛都冇條, 一係就同一時間出現兩件 :smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 11:58 AM 發表 查看引用來源

香港定國內先? 如果係上面, 咁唔駛揾啦, 而家已經有喇, 仲要係一係就毛都冇條, 一係就同一時間出現兩件 :smile_27::smile_27:
兩飛咁爽呀?你就好啦

忙左成朝......:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 12:05 PM 發表 查看引用來源
忙左成朝......:smile_27: :smile_27:
忙咩呀?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 12:06 PM 發表 查看引用來源

忙咩呀?
我老婆今日放假…上左我公司…同佢個fd即係我上司吹水…
探下朋友就係藉口…我覺得係check我多d囉…
咁我點可以唔扮下勤力呀…:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆