上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
741  5.2k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-1 02:02 AM 發表 查看引用來源

妳為我而介煙呀 ...我會好開心架
我為你何止戒煙...我連介仔都戒埋...你睇我幾咁偉大....

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 02:02 AM 發表 查看引用來源
快d 好番呀..我都好耐無同你去玩喇~
okok......我都想去反吓:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-1 02:08 AM 發表 查看引用來源

我為你何止戒煙...我連介仔都戒埋...你睇我幾咁偉大....
因為妳不嬲都唔介既..我知架..
連我都唔介囉..

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2009-4-1 02:03 AM 發表 查看引用來源

你有冇參考下咁呀:smile_46: :smile_46:
我從不炒作別人作品.....因我仍有大量幻想創作空間.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 minnie 於 1/4/2009 02:09 發表 查看引用來源

okok......我都想去反吓:smile_44: :smile_44:
咁就搵晚啦~

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-1 02:09 AM 發表 查看引用來源

因為妳不嬲都唔介既..我知架..
連我都唔介囉..
你洗乜我介呀....你本身命中註定係屬於我架嘛 :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-1 02:14 AM 發表 查看引用來源

你洗乜我介呀....你本身命中註定係屬於我架嘛 :smile_47: :smile_47:
但係我條感情線打左個大交差既...係咩環境呀:smile_47:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 02:11 AM 發表 查看引用來源
咁就搵晚啦~
等我搵呀'蘇師傅' 揀個吉日先:smile_43:

引用:
原帖由 minnie 於 1/4/2009 02:16 發表 查看引用來源

等我搵呀'蘇師傅' 揀個吉日先:smile_43:
ok~ 我瞓喇~ 心仔 & 米米~88~:smile_43:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 02:17 AM 發表 查看引用來源
ok~ 我瞓喇~ 心仔 & 米米~88~:smile_43:
好夢呀..:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆