上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(43)

收藏  |  訂閱
738  7.1k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-3-23 05:25 PM 發表 查看引用來源

我個日原本真系要同客去balalaika 食俄羅斯菜
你好在冇去....唔掂架...:smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-3-23 05:29 PM 發表 查看引用來源

你做咩del左個靚字呀:smile_38:
靚...lee個字.......係亞方o既尊用........字...
唔可以攞o黎用架:smile_30:
所以我永遠都係讚你帥:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-3-23 05:22 PM 發表 查看引用來源

趁你唔係度....咪幫你安排下人生大事law:smile_30:
你真係好人屎 ....不過我唔鍾意同人爭....:smile_35:

最緊要互相尊重, 笑可以講, 但唔得人身攻擊, 否則~鬧~
呢度辦工時間會多d人, 其餘時間未必有人, 請多多包容
一經發現有人意圖不軌, 永久例入黑名單, 講野唔會有人理

※NO ONS, SP◎◎~~THANK YOU~~※
唔入黎傾計只留msn, 唔知同你講乜野喎

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-23 05:30 PM 發表 查看引用來源

你好在冇去....唔掂架...:smile_38:
系咩......我靜系知佢地飲得好勁:smile_42:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

你真係好人屎 ....不過我唔鍾意同人爭....:smile_35:
傻啦........邊有人同你爭...

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-3-23 05:33 PM 發表 查看引用來源

系咩......我靜系知佢地飲得好勁:smile_42:
酒度度都有得飲啦....
但車車,就唔係可以成日見嘛....

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-3-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

靚...lee個字.......係亞方o既尊用........字...
唔可以攞o黎用架:smile_30:
所以我永遠都係讚你帥:smile_40: :smile_40:
我成日都讚佢衰

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-23 05:34 PM 發表 查看引用來源

唔見我......咪去見你law:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-23 05:34 PM 發表 查看引用來源

所以我咪揀佢對家坐, 系咁"目及"住佢囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆