上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖豝

收藏  |  訂閱
737  4.1k

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-3-1 03:25 PM 發表 查看引用來源

肯定有啦~~:smile_34:
你又知, 通睇住佢沖呀

引用:
原帖由 marinas 於 1-3-2009 15:27 發表 查看引用來源

你又知, 通睇住佢沖呀
我冇睇到~~~:smile_42: 會生眼挑珍:smile_40:
我股佢係乾洗~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-3-1 03:29 PM 發表 查看引用來源

我冇睇到~~~:smile_42: 會生眼挑珍:smile_40:
我股佢係乾洗~:smile_30: :smile_30:
邊間service 咁好, 咁快洗好既?
要唔要加d 柔順劑呀, 好似好d

引用:
原帖由 marinas 於 1-3-2009 15:33 發表 查看引用來源

邊間service 咁好, 咁快洗好既?
要唔要加d 柔順劑呀, 好似好d
有間新開ge幾好~~:smile_46:
    叫做微波乾洗~多間老人院試過都話掂~

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-3-1 03:18 PM 發表 查看引用來源
捐錢呢:smile_27: :smile_27: :smile_27:
你吾係捐緊錢喇咩:smile_38: 今日:smile_30:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-3-1 15:38 發表

即係..................咩黎架?
終於追晒post喇,pp..............埋黎俾姐姐啜啖先,啜啜啜

引用:
原帖由 happy19man 於 1-3-2009 15:39 發表 查看引用來源
你吾係捐緊錢喇咩:smile_38: 今日:smile_30:
我琴日捐左~~:smile_38:
今日又捐左俾惠康~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-3-1 03:38 PM 發表 查看引用來源

啦啦臨俾個電話我打去先啦。。。。

有好野wor

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-3-1 03:39 PM 發表 查看引用來源
19你好。。。

引用:
原帖由 好味道 於 1-3-2009 15:40 發表 查看引用來源

即係..................咩黎架?
終於追晒post喇,pp..............埋黎俾姐姐啜啖先,啜啜啜
我冇追阿~
    要嘴 埋 pp  ga bor~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆