上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 (全成團)有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k [第三版]

收藏  |  訂閱
561  4.8k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-28 03:56 發表 查看引用來源
有乜野玩先:smile_38:
仁K....瓜刀30男...有錢人都有....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-28 04:03 發表

仁K....瓜刀30男...有錢人都有....
入門費要幾多..睇下洗唔洗揾安信兄弟先:smile_45:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-28 04:07 發表 查看引用來源
入門費要幾多..睇下洗唔洗揾安信兄弟先:smile_45:
瓜刀RMB440 / 富豪RMB450

包K 酒水客房一晚...齋K RMB250

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-28 04:11 發表

睇離仲頂得住..可惜仲在中山..如果明日回港我會星期一上囉

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-28 04:11 AM 發表

師兄..我唔係康泰喎...我油麻地旅行咋....唔好玩我啦

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-28 04:24 發表 查看引用來源
睇離仲頂得住..可惜仲在中山..如果明日回港我會星期一上囉
我星期一落翻來.....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-28 04:32 AM 發表

我星期一落翻來.....
師兄...今晚我又聽到好多野...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-28 04:35 發表 查看引用來源

師兄...今晚我又聽到好多野...
唔好咁在意啦...上到來先算...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-28 04:41 AM 發表

唔好咁在意啦...上到來先算...
就係師兄弟話我做得唔夠好....你....聽日記帶鎖匙....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-28 04:45 發表 查看引用來源

就係師兄弟話我做得唔夠好....你....聽日記帶鎖匙....
下次擺抽後備响你度添呀  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆