上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~170

收藏  |  訂閱
741  8.6k

引用:
原帖由 cyruski 於 19-2-2009 10:39 發表 查看引用來源
唔通踢波既男人吸引唔到d女,點解籃球多女睇d既:')
D波衫潮D嘛:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-19 10:39 AM 發表 查看引用來源

唔通踢波既男人吸引唔到d女,點解籃球多女睇d既:')
我以前都諗過呢個問題, 都係諗唔通:smile_30:  可能踢波果D普遍矮d:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

D波衫潮D嘛:smile_40:
唔覺呀,可能太多人著白鞋影響晒個image

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-2-19 10:45 AM 發表 查看引用來源
我以前都諗過呢個問題, 都係諗唔通:smile_30:  可能踢波果D普遍矮d:smile_13:
可能真係高矮問題掛,同埋籃球成日有波入剌激好多既

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-2-19 10:45 AM 發表 查看引用來源
但係出面比賽d對手, 我覺得好高大喎....:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-19 10:50 AM 發表 查看引用來源

我都唔覺,  d籃球友淨係識著背心之ma

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-19 10:53 AM 發表 查看引用來源

但係出面比賽d對手, 我覺得好高大喎....:smile_13:
但係比例上一定籃球果d高d喎.........

引用:
原帖由 cyruski 於 19-2-2009 10:50 發表 查看引用來源
又係喎.....:smile_30:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-19 10:53 AM 發表 查看引用來源

尋晚係長沙灣比賽,對手7個人起碼5個人得5'5~6左右

引用:
原帖由 謝奶突6 於 19-2-2009 10:54 發表 查看引用來源
我都唔覺,  d籃球友淨係識著背心之ma
著T既都唔少架...:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆