上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.4k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-9 02:06 PM 發表 查看引用來源

仲有一日喎:smile_27:
好搞笑, 今日有個朋友話我知佢考到警察, 佢叫我去睇畢業禮
計埋佢, 我有5個做警察o既朋友啦:smile_30:
1 齊 打 邊 邊 ??.......:smile_24: :smile_19:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 08:08 PM 發表 查看引用來源

企 係 度!........身 份 證!........
無帶,點呀:smile_34:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
無帶,點呀:smile_34:
轉身......埋牆..........:smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 08:24 PM 發表 查看引用來源

轉身......埋牆..........:smile_35:
我有權保留搜手既權利,最多跟你返差館先搜:smile_34:

今晚好凍........10度??8度??:smile_19:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 08:34 PM 發表 查看引用來源
今晚好凍........10度??8度??:smile_19:
依家有十四度,有無著夠衫呀
住邊頭呀你

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-9 08:33 PM 發表 查看引用來源
我有權保留搜手既權利,最多跟你返差館先搜:smile_34:
同邊個講權力?? 我地食野先.......你企出邊等...... :smile_46:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-9 08:36 PM 發表 查看引用來源
依家有十四度,有無著夠衫呀
住邊頭呀你
你邊度14度先???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 08:43 PM 發表 查看引用來源

你邊度14度先???
上天文台個網睇到囉

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 08:41 PM 發表 查看引用來源

同邊個講權力?? 我地食野先.......你企出邊等...... :smile_46:
我企出面無份食?咁我周圍行下先,食完搵我啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆