上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.2k

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-3 10:51 PM 發表 查看引用來源
乜又改行程,吾玩單程長征,縮短玩來回咁,火炭租車又未試過喎!
我可以代為解釋一下
因為o係沙田租大尾篤還要$100, 而且下午2時未必齊車租俾我地。
火炭租只係$20, 同埋野豬會聽晚去留定d 車。

仲有~~火炭d 車係靚d 架~~

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 10:55 PM 發表 查看引用來源

我可以代為解釋一下
因為o係沙田租大尾篤還要$100, 而且下午2時未必齊車租俾我地。
20蚊半日咁平,點做呀,最平40蚊啦!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-3 10:59 PM 發表 查看引用來源
20蚊半日咁平,點做呀,最平40蚊啦!:smile_38: :smile_38:
not 半日, is FULL DAY $20 :smile_27:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-3 10:59 PM 發表 查看引用來源
你可以親自問老闆架
佢好好人:smile_46:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 10:55 PM 發表 查看引用來源

我可以代為解釋一下
thanks 野豬

上次我地租車, 個老闆話: 最緊要安全, 有咩掉低架車, 個人冇事就得啦, 架車幾千蚊之ma。

引用:

我可以代為解釋一下
thank you very much at123

好似好熟行情~~:smile_35:
不過呢間正野都係野豬發掘的~

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 23:01 發表

你可以親自問老闆架
佢好好人:smile_46:
其實除左野豬仲有邊個有單車:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆