上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 22:46 發表

話時話, d人成日話開倉好底, 我真係一次未去過
果d野賣平咁多, 會唔 會係假野 or 次貨?? :smile_41:
一定吾好...我聽都吾小...好似近排銅鑼灣某間賣潮品牌既shop..揾笨實:smile_42:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-28 22:53 發表
天生購物狂! can't help !:smile_39: :smile_39:
我一係吾買..一買就.....:smile_30:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 10:46 PM 發表 查看引用來源

話時話, d人成日話開倉好底, 我真係一次未去過
果d野賣平咁多, 會唔 會係假野 or 次貨?? :smile_41:
當 免費娛樂 嘍, 其實 我都 好少買......不過 女人之間 既1種 社交 黎.......哈哈:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:02 發表

當 免費娛樂 嘍, 其實 我都 好少買......不過 女人之間 既1種 交 黎.......哈哈:smile_15:
乜交呀:smile_41: ..果個咩字睇吾清:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-28 10:53 PM 發表 查看引用來源
天生購物狂! can't help !:smile_39: :smile_39:
我 仲 以 為 自 己 越 來 越 "女 人" 添........哈哈

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:57 PM 發表 查看引用來源

一定吾好...我聽都吾小...好似近排銅鑼灣某間賣潮品牌既shop..揾笨七:smile_42:
潮...........1 係 就 揾 "錢"......1 係 就 係 揾 "笨".............哈哈

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 11:04 PM 發表 查看引用來源

乜交呀:smile_41: ..果個咩字睇吾清:smile_30: :smile_43:
你 想 係 乜 交 就 乜 交 啦....... :smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:08 發表

潮...........1 係 就 揾 "錢"......1 係 就 係 揾 "笨".............哈哈
有個同事去睇過..跟本冇靚野買

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 23:10 發表

你 想 係 乜 交 就 乜 交 啦....... :smile_43:
膠碌.. 淨係諗到呢個...(茶

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:57 PM 發表 查看引用來源

一定吾好...我聽都吾小...好似近排銅鑼灣某間賣潮品牌既shop..揾笨實:smile_42:
荃灣走去銅鑼灣買潮野,of course very (笨實):smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆