上一頁下一頁
發新話題

徵玩得傾得的您入小妹吹水室(PART59)

收藏  |  訂閱
743  6.1k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 18:02 發表 查看引用來源

放 幾 點 呀 !!!:smile_13:
六點半掛. :smile_39:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 06:02 PM 發表

差 不 多 啦 ~ 
我 正 常 放 5:30 家 ~~:smile_44:
不 過 星 期 六 日 唔 使 返 , :smile_30:
未 做 埋 D 野 囉 ~
好 過 聽 日 又 OT 嗎 ...:smile_13: ...
真慘:smile_39:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-11-13 06:03 PM 發表 查看引用來源

六點半掛. :smile_39:
重 有 半 小 時 就 到 啦 ~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 18:06 發表 查看引用來源

重 有 半 小 時 就 到 啦 ~~:smile_40: :smile_40:
係呀, 但多數唔準時. :smile_39:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-13 06:03 PM 發表 查看引用來源

真慘:smile_39:
唔 係 好 慘 咋 ...:smile_35: :smile_35:
我 唔 想 D 野 又 留 到 下 星 期 嗎 !!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-11-13 06:07 PM 發表 查看引用來源

係呀, 但多數唔準時. :smile_39:
我 都 冇 準 時 過 呀 !!!
我 收 五 點 半 而 家 都 未 走 得 ...

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 06:07 PM 發表

唔 係 好 慘 咋 ...:smile_35: :smile_35:
我 唔 想 D 野 又 留 到 下 星 期 嗎 !!:smile_13: :smile_13:
巧勤力禾

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 18:08 發表 查看引用來源

我 都 冇 準 時 過 呀 !!!
我 收 五 點 半 而 家 都 未 走 得 ...
但妳六日唔洗返, 我六都要返. :smile_13:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

巧勤力禾
:smile_46: 不 嬲 都 係 家 啦 ~~

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-11-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

但妳六日唔洗返, 我六都要返. :smile_13:
咁 又 係 ....:smile_35: :smile_35:
我 以 前 星 期 六 都 要 返 家 ~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆