上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 3, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
736  5.7k

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 05:16 PM 發表 查看引用來源

貓貓佢知我唔去,佢就會去架喇...:smile_44:
Right :smile_30:

:smile_04: Ladyhawke

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 05:23 PM 發表 查看引用來源

o甘又唔駛sorry.......只不過真係好鬼耐冇見你, 想一齊食下飯o者...... 總有一日會有機會o既...我等:smile_40: :smile_40:
等了又等..三年又三年:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 05:23 PM 發表 查看引用來源

o甘又唔駛sorry.......只不過真係好鬼耐冇見你, 想一齊食下飯o者...... 總有一日會有機會o既...我等:smile_40: :smile_40:
好忙

btw .... 問候你 d 囡囡

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-27 05:24 PM 發表 查看引用來源

等了又等..三年又三年:smile_30:
我應該仲有好多個3年.......唔怕:smile_30:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-27 05:22 PM 發表 查看引用來源

好似好多不滿:smile_45:
少少更有o既, 不過生活都係咁過架啦:smile_13:
各位, 走先, 今晚有戲睇

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 17:25 發表 查看引用來源

我都係:smile_34:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 05:25 PM 發表 查看引用來源

我就冇咁長命:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 05:18 PM 發表 查看引用來源

點會呀~~~我知你去....我第一時間扑到去WOR:smile_40: , 貓貓點會o甘對你:smile_13:
向左走向右左...

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-27 05:27 PM 發表 查看引用來源

我就冇咁長命:smile_45: :smile_30:
choi~~~ too口水講過

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 05:28 PM 發表 查看引用來源

向左走向右左...
原來真係同文仔有代溝.........唔明tim:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆