上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 1, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 會計敗類 於 17/10/2008 12:27 PM 發表

敗類系形容我自己既:smile_35:

你誤會左我既意思
不過見過你個名好多次...冇同你傾過我咁岩路過先用分身問你
因為我都係會計...所以好奇心先想問你:smile_44:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-17 12:30 PM 發表 查看引用來源

不過見過你個名好多次...冇同你傾過我咁岩路過先用分身問你
因為我都係會計...所以好奇心先想問你:smile_44:
哦....歡迎你呀

你做咩類型既會計:smile_41: ....ADUIT FIRM OR COMMERCIAL FIRM, 有無上樓上"會計界"玩

引用:
原帖由 會計敗類 於 17/10/2008 12:42 PM 發表

哦....歡迎你呀

你做咩類型既會計:smile_41: ....ADUIT FIRM OR COMMERCIAL FIRM, 有無上樓上"會計界"玩
我做o既會計算係commercial firm... 不過唔係hk...我同你隔個海架:smile_44:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-17 12:46 PM 發表 查看引用來源

我做o既會計算係commercial firm... 不過唔係hk...我同你隔個海架:smile_44:
澳門人:smile_41: ......

引用:
原帖由 會計敗類 於 17/10/2008 12:47 PM 發表

澳門人:smile_41: ......
bingothen any discrimination:smile_41::smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-17 12:50 PM 發表 查看引用來源

bingothen any discrimination:smile_41::smile_13:
梗系唔會, 歡迎你添, 我都有上澳門既網既......不過有時同佢地溝通唔到

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-17 12:57 發表 查看引用來源

梗系唔會, 歡迎你添, 我都有上澳門既網既......不過有時同佢地溝通唔到
文化唔同:smile_41:

引用:
原帖由 會計敗類 於 17/10/2008 12:57 PM 發表

我根本唔似一個馬交人=.=言行十足十個香港人... 返黎都唔會當失路:smile_35:
thx 你welcome我丫

引用:
原帖由 suzylsy 於 17/10/2008 01:07 PM 發表

文化唔同:smile_41:
可能係life style唔同呱:smile_35:

back

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆