上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【56】

收藏  |  訂閱
744  4.5k

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 我日日都訓唔夠6個中,放假梗要訓屎佢啦:smile_39: :smile_39: :smile_39:
你而家瞓左,今晚又瞓唔到架啦

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:41 PM 發表 查看引用來源

晚晚都訓得唔好呢~
工作壓力大呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 04:42 PM 發表 查看引用來源
你而家瞓左,今晚又瞓唔到架啦
:smile_45: 咁又唔會喎~我次次都係咁訓唔會訓唔到:smile_19:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 咁又唔會喎~我次次都係咁訓唔會訓唔到:smile_19:
我唔得架................日頭一瞓,夜晚就慘啦..................要雙倍還返俾日頭

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 04:43 PM 發表 查看引用來源
工作壓力大呀
:smile_19: 係呀~發夢賣緊野,一係追緊數:smile_19:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 04:46 PM 發表 查看引用來源
我唔得架................日頭一瞓,夜晚就慘啦..................要雙倍還返俾日頭
你老人家唔訓得多ma,點同呢~

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: 係呀~發夢賣緊野,一係追緊數:smile_19:
呢啲野照計每日清架...............唔會對你有咁大壓力架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 04:48 PM 發表 查看引用來源
呢啲野照計每日清架...............唔會對你有咁大壓力架
:smile_45: 你又點知唔會呢?:smile_45:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:47 PM 發表 查看引用來源

你老人家唔訓得多ma,點同呢~
老人家一日唔知要瞓幾耐呢 最好由1歲到100歲做一個調查,晝個曲線圖出來

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 04:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 你又點知唔會呢?:smile_45:
諗你醒目嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆