上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  12.0k

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 11-10-2008 00:33 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
三四萬,好多人都有,多數男仔都高過妳,至於專唔專一就好難講
有錢未必專1,專1未必有錢, 妳都唔like 啦,
真係可遇不可求.:smile_35::smile_43:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-10-31 01:02 AM 發表 查看引用來源

三四萬,好多人都有,多數男仔都高過妳,至於專唔專一就好難講
有錢未必專1,專1未必有錢, 妳都唔like 啦,
真係可遇不可求.:smile_35::smile_43:
咁我以前d男朋友都係有錢架嘛....所以.......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-10-31 12:36 AM 發表 查看引用來源

有錢人其實好忙~:smile_35:
妳地岩岩認識,俾d時間大家啦~:smile_35:
唉,算了吧,我放棄佢了....佢真的好忙,但...我覺得佢真係緊我,無可能一個星期一個電話都無掛???訊息又無,只係係msn溝通,我覺得無可能,不過算啦,我唔理佢了,曾經真的好鐘意佢,但而家無乜了....因佢唔緊我,所以我唔值得投入落去....我又唔係無人要:smile_45: :smile_45: ....佢令我好唔開心....

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-31 10:45 PM 發表 查看引用來源

咁我以前d男朋友都係有錢架嘛....所以.......:smile_13: :smile_13:
我都唔明點解硬係要男朋友有錢:smile_45:

:smile_30:

1) 五官要見得人既<---pass
(2)月薪一定要起碼三四萬<---fail....我得27k-.-
(3)成熟,<---pass大過我高過我 <---fail...23 yr old-.-
(4)專一對我好<---pass
高度要起碼170cm<---pass,年齡:31~35<---fail-.-,因我係163cm,24yrs,中等身型

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-31 11:36 PM 發表 查看引用來源

有錢有安全感

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-31 11:36 PM 發表 查看引用來源

咁有得揀既點解唔搵個有錢既人呢??養得起你可以.....有得選擇就更係想搵個最好架啦:smile_38: :smile_38:

貪字得個貧..唔通兩萬又話唔得..:smile_45:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-30 11:37 PM 發表 查看引用來源
 最近識到一個會計師.....第一次見面我已好有感覺了,咁大個女第二次咋我,佢話佢都鐘意我.....本來諗住真的同佢一齊的話,我一心一意咁對佢了.....但....佢工作忙,不過我覺得,假如你真係緊張一個人的話,幾忙你都會打俾 ...
有老婆/固定女友的人都喜歡扮忙的, 他會是嗎?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆