上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【50】

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:17 PM 發表 查看引用來源
o個個人話年尾:smile_40:
唔洗咁耐啦..
下星期比妳..

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 12:17 PM 發表 查看引用來源
串到我無哂心機:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我係咁o架喇.... 吹咩:smile_34:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-9 11:33 AM 發表 查看引用來源

個籮都得....................
早晨甘多位
係講緊我個羅....................我要俾裸照佢睇呀

喱D時候要分開好多層買。。 
15000 入一入,14000 入一入,千幾兩千點反單就買單計數。。
引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:17 PM 發表 查看引用來源o個個人話年尾:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-9 11:55 AM 發表 查看引用來源
各位morning la,講咁多先呀.....

:smile_30::smile_30:
早晨...................嗌咁多先

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 12:18 PM 發表 查看引用來源
慢慢呷...............幫助消化
又醋又檸檬, 我就睇o下你個胃頂唔頂得順:smile_46:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:04 PM 發表 查看引用來源
快 d 跌完唔水煩嘛........ 我想入貨o架:smile_13:
我講左啦....................匯豐到8.00我就入一手

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:20 PM 發表 查看引用來源
喱D時候要分開好多層買。。
15000 入一入,14000 入一入,千幾兩千點反單就買單計數。。
但我唔係成日睇住個市:smile_13:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-9 12:11 PM 發表 查看引用來源
愈黎愈平変仙股:smile_30: :smile_30:
變仙股......................人都做神仙

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:19 PM 發表 查看引用來源
我係咁o架喇.... 吹咩:smile_34:
我係要呷............吹咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆