上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  10.0k

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-11-26 07:15 PM 發表 查看引用來源

我巳經好俾心機啦喎...
兄弟話反比你知la
有時愈想快愈係唔得
你同一個心急想叫雞既男人有咩分別
好多野係要有過程
唔可以貪快跳step

你條件係咪咁好吖:smile_41:

引用:
原帖由 廿大口 於 2008-12-9 12:21 AM 發表 查看引用來源

兄弟話反比你知la
有時愈想快愈係唔得
你同一個心急想叫雞既男人有咩分別
好多野係要有過程
唔可以貪快跳step
係嘅... ^^ 多謝賜教...
不過, 我似貪快的話, 一早拍左啦..
快與慢都不是我能控制, 而是要睇緣份到不到...

引用:
原帖由 nam.nam 於 2008-12-9 12:26 AM 發表 查看引用來源
你條件係咪咁好吖:smile_41:
條件好唔好, 不是我決定, 而是對方合不合, 而定.. ^^
假如我好高大(我發夢咋^^),
偏偏對方只想要個中等身材的.. 咪唔岩佢意囉...
原來, 專一都可以係一個缺點...

網上自古無嬌女,
殘花敗柳一行行;
偶有幾對鴛鴦烏,
也是野雞配色狼.

回覆 344# 的帖子

唔高大? 幾高先?

咁我有興趣可以點呀?

你高唔高 ?

引用:
原帖由 Ald12577 於 2008-12-11 12:00 AM 發表 查看引用來源
咁我有興趣可以點呀?

你高唔高 ?
等妳夠 50分之後, pm我交換msn, 然後約出來吃飯見到... 岩的自自然然都會出完再出... 慢慢都會一齊架啦.. 同現實識的朋友無分別..

引用:
原帖由 nam.nam 於 2008-12-10 08:21 PM 發表 查看引用來源
唔高大? 幾高先?
170cm, 140lbs, 動靜皆宜, 身體都算 fit...

過來支持下你 好彩你得廿四頁!如果唔係睇死我:smile_30: :smile_30: :smile_30:
其實我倆都有一些共通點 就係無說自己的優點
其實呢D係要別人慢慢去發掘 自己講出來係無意思的
自己的優點!反過來可能在別人眼中是缺點:smile_27:
我祝福你早日找到你的公主:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆